مهندس حسن نیلفروش زاده- عضو هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران- بیان داشت: با صدور کارتهای بازرگانی الکترونیکی، مبادی ورودی و هویت واردکنندگان منسوجات و پوشاک کاملاً مشخص و گامهای موثری جهت کنترل واردات برداشته خواهد شد.
وی ضمن اشاره به جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به ریاست مهندس خسروتاج – قائم مقام وزیر صنعت- عنوان داشت: در جلسه اخیر، ۱۶ آیتم برای کنترل واردات غیرقانونی کالا مانند شناسایی کانالهای توزیع، شناسایی شبکه واردات غیر رسمی و … مطرح شد، اما اجرای موثر و دقیق آن، دغدغه اصلی انجمن صنایع نساجی ایران است.
عضو هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران یادآور شد: در کارتهای بازرگانی الکترونیکی، کد شغل و حوزه عمل بازرگان مشخص خواهد شد و هویت واردکننده پارچه توسط تشکلهای مرتبط مورد تأیید قرار میگیرد. این در حالی است که متأسفانه در حال حاضر با صدور کارت بازرگانی به نام افراد مجهول الهویه و غیرمرتبط مواجهیم و حتی در بسیاری از موارد کارتهای بازرگانی برای افرادی صادر میشود که کوچکترین اطلاعی از واردات و مسائل بازرگانی ندارند!
وی سپس تصریح کرد: هیچ منطقی نمیپذیرد که واردکننده واقعی معاف از مالیات شود زیرا همانطورکه تولیدکننده دارای اظهارنامه رسمی مالیات است و مدارک تولید، سود و زیان و … کاملاً مشخص و شفاف است؛ نام و مشخصات واردکننده نیز باید در سیستم مالیاتی کشور به ثبت برسد و مشخص شود که چه کالاهایی و با چه حجمی وارد کشور میکند. به این ترتیب، شبکه مالیاتی، سود بازرگان را تشخیص میدهد و در نهایت واردکنندگان غیر رسمی از این شبکه واردات کالا دور میشوند؛ آن هم بدون انجام اقدامات پلیسی و پیگیریهای قضایی! ضمن اینکه دیگر نیازی به کنترل سیستمهای درون فروشگاهی و بهره گیری از نیروهای انسانی برای کنترل آن نیست.
به گفته این صنعتگر نساجی، طبق آمار هفته ای ۱۶ پرواز و بعضا بیشتر در حال رفت و آمد به ایران و ترکیه است و درصدی از این مسافران به واردات انواع منسوجات و پوشاک از ترکیه پرداخته یا در این سفرها توافقات لازم با فروشندگان ترک جهت واردات انواع منسوجات و پوشاک به عمل می آورند.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…