فرش پتانسیل بالایی در اشتغالزایی برای بانوان دارد و ۷۰ درصد از تولید این محصول در قالب خوداشتغالی انجام میشود. مسوول فرش سازمان بازرگانی خراسان شمالی با بیان مطلب بالا افزود: زنان خانهدار با تولید فرش علاوه بر اینکه دارای یک درآمد جانبی هستند، مدیریت خانه را نیز برعهده دارند
مجتبی مهرآبادی در گفتوگو با ایسنا درباره حمایتهای این سازمان از بافندگان گفت: این سازمان در سه سال گذشته دوهزار و ۷۸۵ نفر را در قالب بنگاههای زودبازده و کمکهای اعتباری، برای اخذ تسهیلات به بانک معرفی کرده است که از این میزان یکهزار و ۹۹طرح موفق به دریافت تسهیلات شدهاند.
این مسوول بیان کرد: این سازمان سالانه اعتبارات فنی و اعتباری را در قالب حمایت از کارگاههای فرش با بهره کم در اختیار متقاضیان قرار میدهد که در این راستا ۲۰ طرح کارگاهی به بانک معرفی شده است.
وی با بیان اینکه ۱۸ هزار بافنده قالی روی ۹ هزار دار قالی در این استان مشغول به کار هستند و تاکنون برای ۱۱ هزار و ۲۵۰ نفر نیز شناسنامه صادر شده است، گفت: توان سالانه تولید فرش در این استان ۲۰۰ هزار مترمربع است اما به دلیل اینکه برخی بافندگان سفارشی یا فصلی کار میکنند ۱۰۰ هزار مترمربع فرش تولید میشود.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…