صنعت پوشاک بنگلادش به دلیل اعتصاب کارگران کارخانه ها بی ثبات شده است.
صنعت پوشاک بنگلادش با سالانه میلیاردها دلار درآمد به علت هزینه های پایین خود توانسته است توجه برخی از بزرگترین شرکت های پوشاک مطرح در دنیا را به خود جلب کند. با این وجود، بسیاری از خرده فروشان صنعت پوشاک بنگلادش از آن بیم دارند که ناآرامی ها بر سر پرداخت دستمزد و به تاخیر افتادن زمان بار زدن محموله ها، آینده این صنعت را تهدید کند.
کشته شدن یک فعال حقوق کارگری و تبلیغات گسترده در خصوص شرایط غیربهداشتی و غیرایمن در چهار هزار و پانصد کارخانه تولید پوشاکِ بنگلادش نیز شهرت فروشندگان پوشاک در این کشور را به خطر انداخته است. کارخانه های بنگلادش برای شرکت های معروفی مانند تِسکو، وال مارت، جی سی پنی و اسپنسر، پوشاک تولید می کنند. برخی از کارگران در این کارخانه ها ماهانه کمتر از سی و هفت دلار حقوق دارند. در ماه ژوئن نیز سیصد کارخانه در نزدیکی شهر داکا پایتخت بنگلادش به علت اعتصاب کارگران تعطیل شد، تا آنکه دولت بنگلادش و مالکان کارخانه وعده دادند حقوق کارگران را بپردازند و آنها را به بازگشت به سر کار تشویق کردند.
درآمدهای صادراتی بنگلادش سالانه بیست و چهار میلیارد دلار است که صادرات پوشاک هشتاد درصد این بخش را به خود اختصاص داده است. با این وجود، محیط کار در صنعت پوشاک این کشور استانداردهای لازم را ندارد.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…