رئیس هیات مدیره صنعت کفش ایران با اشاره نیروی انسانی در صنعت کفش به صورت خرد،خانگی وکارگاهی فعالیت میکند گفت:حدود ۵۸ درصد از واحدها در این صنعت کمتر از ۹ نفر نیرو دارند و حدود ۳۷ درصد از این واحدها بین ۱۰ تا ۵۰ نفر نیرو دارند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی لشکری، ریئس هیات مدیره صنعت کفش ایران در حاشیه مراسم مرکز اشتغالزایی انیستیتو توسعه مصنوعات چرمی در خراسان رضوی گفت: صنعت کفش و صنایع پشتیبان آن به اندازه صنعت خودروسازی در کشور اشتغال زایی داشته است.
وی بابیان اینکه بیشتر نیروی انسانی در صنعت کفش به صورت خرد، خانگی و کارگاهی به فعالیت مشغولند اظهار کرد: تعداد زیادی از نیروی کار به صورت غیر رسمی در آمارها لحاظ نمی شوند و مربوط به واحدهای خرد هستند که نباید از آنها غافل باشیم.
لشکری با بیان این که ۹۵ درصد واحدهای تولید کفش کشور واحدهای کوچک و متوسط هستند گفت: حدود ۵۸ درصد از واحدها در این صنعت کمتر از ۹ نفر نیرو دارند و حدود ۳۷ درصد از این واحدها بین ۱۰ تا ۵۰ نفر نیرو دارند.
لشکری افزود: واحدهای تولید کفش که بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر نیرو دارند، حدود سه درصد کل واحدها و واحدهایی که ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر نیرو دارند نیز حدود یک درصد کل واحدهای تولید کفش کشور را شامل می شوند.
رئیس هیات مدیره جامعه صنعت کفش ایران گفت: همچنین تنها ۵۰۰ واحد صنعتی تولید کفش کشور که از وزارت صنایع جواز فعالیت دریافت کردهاند در حالی که ۲۵ هزار واحد صنفی کارگاهی خانگی و خرد در زمینه تولید کفش در ایران به صورت رسمی و غیر رسمی فعالیت می کنند.
لشکری افزود: این صنعت، صنعتی ارز آور است به طوری که متوسط صادرات کفش کشور در طول سه سال گذشته سالانه ۱۲۶ میلیون دلار بوده است.
وی با اشاره به اینکه صنعت کفش ایران هم اکنون در رتبه یازدهم تولید جهان قرار دارد اظهار کرد: در گذشته ایران در رتبه دهم تولید کفش جهان قرار داشت ولی همزمان کشور ترکیه از رتبه یازدهم به هشتم ارتقا یافت.
لشکری گفت: راه اندازی انستیتوی کفش و مصنوعات چرمی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای مشهد با کمک سازمان توسعه صنعتی ملل متحد می تواند به عنوان یک مدل در استانهای دیگری همچون آذربایجان شرقی، قم، اصفهان و تهران که در زمینه چرم و کفش آمادگی و زمینه دارند تکرار شود.
به گزارش تسنیم،انستیتوی کفش و مصنوعات چرمی که با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی و سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) در مشهد راه اندازی شد.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…