نائب رئیس خانه معدن گفت: نگاه توسعه ای به معادن، ایجاب می کند تا به ۵ راهکار اساسی و زیربنایی در این بخش توجه شود.
به گزارش ایلنا، محمد رضا بهرامن با بیان این مطلب اظهار داشت: «شفاف سازی قوانین و مقررات» از جمله راهکارهای زیربنایی توسعه بخش معادن محسوب می شود تا سرمایه گذاران با چشم انداز مطمئن وارد فعالیت های معدنی شوند. وی افزود: اجرای صحیح و کامل پنجره واحد قوانین و مقررات بخش معدن توسط نهاد های مرتبط با این بخش نظیر اداره منابع طبیعی، محیط زیست و میراث فرهنگی، ضروری است.
نائب رئیس خانه معدن با اشاره به «تکمیل امر سرمایه گذاری در بخش اکتشاف توسط دولت» به عنوان یکی دیگر از راهکارهای توسعه معدن، تصریح کرد: با توجه به وسعت کشور و پروانه های اکتشافی، حفاری ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار متر در سال بسیار ناچیز بوده و قابل مقایسه با کشورهای معدن خیز دنیا نیست. وی ادامه داد: با توجه به جایگاه ویژه بخش معدن در اقتصاد، امیدواریم دولت وظایف اکتشافی را به طور کامل ادا کند.
بهرامن «نوسازی ماشین آلات» و «توجه به نیروی متخصص» را از دیگر راهکارهای توسعه بخش معدن برشمرد و گفت: ماشین آلات معادن با ظرفیت حدود ۱۹۰ میلیون تن به کار گرفته شده و الان نیز با وجود افزایش ظرفیت استخراج به حدود ۳۰۰ میلیون تن، این ماشین آلات تغییری نکرده است. وی افزود: نگاه کارشناسی در سیاست گذاری ها برای حذف عوامل بازدارنده و نیز جایگزینی عوامل تشویقی در قوانین، می تواند راهگشا باشد.
نائب رئیس خانه معدن همچنین «تدوین ضوابط، مقرارت و مشوق ها برای افزایش سرمایه گذاری در بخش فرآوری معادن» را از دیگر راهکارهای توسعه این بخش ذکر کرد.
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…