یک مقام مسئول در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با تاکید بر اینکه امکان اجرای طرح ” کارت به کارت” سهمیههای بنزین در صورت توصیه وزارت نفت وجود دارد، از امضای تفاهم نامهای با ونزوئلا به منظور صادرات خدمات فنی و مهندسی سامانه هوشمند سوخت به این کشور آمریکای جنوبی خبر داد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از مهر، سید محسن روحانی گفت: در شرایط فعلی در سامانه هوشمند سوخت قابلیت اجرای طرح “کارت به کارت” سهمیههای بنزین وجود ندارد.
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با تاکید بر اینکه اگر اجرای چنین طرحی توصیه شود، امکان برنامه ریزی برای اجرای آن وجود دارد، تصریح کرد: سامانه هوشمند سوخت کشور از قابلیت های مختلفی برخوردار بوده و با انجام برنامه نویسیها می توان بر قابلیت های فنی و عملیاتی آن اضافه کرد.
این مقام مسئول همچنین در پاسخ به مهر در خصوص درخواست چندین کشور آمریکای جنوبی همچون برزیل و ونزوئلا برای دریافت خدمات مشابه سامانه هوشمند سوخت در ایران به منظور مدیریت مصرف سوخت در این کشورها، اظهار داشت: تاکنون مذاکرات مختلفی با کشورهای مختلف جهان برای صادرات خدمات فنی و مهندسی سامانه مشابه سامانه هوشمند سوخت در ایران انجانجام گرفته است.
روحانی با یادآوری اینکه بر این اساس اخیرا مذاکراتی با ونزوئلا برای صدوئر بخشی از این خدمات انجام گرفته است، اظهار داشت: ونزوئلا آمادگی خود را برای دریافت خدمات فنی و مهندسی سامانه هوشمند سوخت اعلام کرده است.
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه پیش از این تفاهم نامه ای هم با طرف ونزوئلایی امضا شده است، بیان کرد: ونزئلا به دنبال اجرای پرداخت الکترونیکی بهای سوخت در جایگاه های بنزین و گازوئیل است.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه برخی از کشورها به دنبال الگو برداری از سامانه هوشمند سوخت ایران برای مقابله با قاچاق فرآوردههای نفتی هستند، تبیین کرد: ایران آماده ارائه خدمات فنی و مهندسی سامانه هوئشمند سوخت به تمامی کشورهای جهان است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…