مدیرکل استاندارد استان تهران از ارائه پیشنهاد تدوین استاندارد طلای ۱۴ عیار به سازمان استاندارد خبر داد.
مسلم بیات در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر پیشنهاد تدوین استاندارد طلای ۱۴ عیار را به سازمان ملی استاندارد ایران ارائه کرده که این پیشنهاد هماکنون در دست بررسی است.
او با اشاره به اینکه استاندارد ملی ایران در حوزه طلا مربوط به عیارهای ۱۸، ۲۰ و ۲۴ است، گفت: اگر قرار باشد تغییری در استاندارد طلا اعمال شود باید فرایند تغییر استاندارد و تدوین استاندارد جدید طی شود.
بیات گفت: فعلا موافقتی با تدوین استاندارد طلای ۱۴ عیار نشده است، چرا که نگرانیهایی در این حوزه وجود دارد و ممکن است در صورت تغییر استاندارد سوءاستفادههایی پیش بیاید.
مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره به اینکه اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر به دلیل کاهش قدرت خرید مردم و افزایش بهای طلا خواستار تدوین استاندارد طلای ۱۴ عیار شده است، گفت: طلای با عیار کمتر از ۱۸ از نظر سازمان غیراستاندارد است.
در همین حال فریدون بلغاری، مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه پیشنهاد تدوین استاندارد طلای ۱۴ عیار در حال کارشناسی است و از نمایندگان بانک مرکزی هم در زمینه استعلام میشود، اضافه کرد: طلا با عیار ۱۸، ۲۰ و ۲۴ هر یک علامت استاندارد مخصوص به خود را دارند.
به گفته وی در کشورهای دیگر نیز طلا با عیارهای ۱۰، ۱۲ و ۱۴ تولید وعرضه میشود و مانند کشور ما این کالا با عیار بالا عرضه نمیشود. او با بیان اینکه در بازار شاهد عرضه طلا با عیار کمتر از ۱۸ هستیم، افزود: طلای با عیار کمتر از ۱۴ از نظر ما غیراستاندارد است.
به گزارش ایسنا رئیس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت طلا و جواهر هم گفته که تثبیت طلا در قیمت بالای فعلی باعث افت شدید تقاضا و رکود در بازار طلا شده است و برای تداوم تولید محصولات داخلی، جز تنوع در عیار رسمی چارهای باقی نمانده است. به گفته عبادالله محمدولی پیشنهاد تدوین استاندارد طلا با عیارهای ۱۴ و ۹ به سازمان استاندارد ارائه شده است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…