کمالیان در رابطه با ظرفیت اشتغال زایی این حوزه در سالی که به نام «اقتصاد مقاومتی و تولید – اشتغال» نام گذاری شده است به «فرصت امروز» می گوید: به شخصه بارها و بارها به پتانسیل صنف فرش ماشینی به منظور دارا بودن ظرفیت هایی برای تولید و اشتغال اشاره کرده ام اما قطعا این امر تنها با حمایت دولت محقق خواهد شد. در حال حاضر اکثر کارخانه های فرش ماشینی با نصف ظرفیت خود کار می کنند در صورتی که اگر حمایت های دولت محقق شود می توان در این حوزه به صادرات و ارزآوری هم اندیشید.
لازمه این امر این است که نام گذاری سال جاری تنها در حد یک شعار باقی نماند و همان طور که مقام معظم رهبری تاکید کرده اند اقدام عملی صورت گیرد و این طور نباشد که تنها از این نام به عنوان بنرهای خیابانی یا سرفصل نامه ها استفاده شود. وی در ادامه می افزاید: باید کسانی که سر رشته کارها دست آنان است وارد کار عملی شوند در غیر این صورت تولیدکننده ای که امروز با مشکل نقدینگی مواجه است نمی تواند مجموعه تولیدی خود را در سه شیفت راه اندازی کند به همین جهت مجبور به تعدیل نیرو است و تعدیل نیرو هم به مشکل بیکاری کشور دامن می زند.
کمالیان با بیان اینکه مجموعه اصناف نیز پتانسیل های بسیار بالایی را برای ایجاد اشتغال در کشور دارند، اضافه می کند: البته وقوع چنین امری منوط به شرایطی است و شرط آن این است که سازمان امور مالیاتی با مراجعه به اصناف و دیدن کارمندان بیش از یک نفر اقدام به اخذ مالیات های بیشتر نکند.
گاهی اوقات مشاهده شده که سازمان امور مالیاتی با مشاهده سه کارمند در یک واحد صنفی اقدام به اخذ مالیات های بیشتری می کند در صورتی که باید تشویق هایی برای این واحدها به این جهت که به اشتغال کشور کمک کرده اند در نظر گرفته شود اما با اخذ چنین مالیات هایی این واحدهای صنفی نیز ناگزیر به اخراج نیروها می شوند در صورتی که شما در نظر بگیرید که چند واحد صنفی در کشور وجود دارد و اگر هر کدام از آنها یک نیرو به نیروهای خود اضافه کنند تا چه میزان می توانند به بحث اشتغال کشور کمک کنند.
رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی با اشاره به وظایف دولت در راستای ایجاد تولید و اشتغال می گوید: وظیفه دولت در ابتدا تعدیل مالیات های واحدهای صنفی است. در این جامعه کسانی که باید مالیات های سنگین بدهند از مالیات معاف شده اند و فشار تنها روی طبقه حقوق بگیر و متوسط افزایش یافته است. در کنار این موارد و تعدیل مالیات ها دولت باید یک بستر مناسب برای صادرات ایجاد کند زیرا کشور از تولید فرش ماشینی اشباع شده است.
کمالیان در همین راستا می افزاید: در حال حاضر در مجموعه فرش های ماشینی به هیچ عنوان معضل واردات وجود ندارد تا جایی که این مجموعه به کشور چین که کالاهای آن تمام کشور و اقتصاد ما را احاطه کرده است فرش صادر می کند. طبیعتا در ازای چنین امری و افزایش صادرات کارخانه هایی که با یک شیفت و تعداد محدودی کارگر به کار خود ادامه می دهند، تعداد شیفت ها و کارمندان خود را افزایش داده و به تولید و اشتغال کشور کمک می شود. در حوزه فرش ماشینی مهم ترین اولویت دولت باید مدیریت برنامه ریزی ها و حمایت از صادرات و ارزآوری باشد.
کمالیان با بیان اینکه در حوزه فرش ماشینی حدود ۶۰۰ کارخانه ریز و درشت در سطح کشور در حال فعالیت هستند، ادامه می دهد: برخی از این کارخانه ها مجموعه های کاملی محسوب می شوند که تمام امور مربوط به ریسندگی، رنگرزی، بافت و. . . را خود انجام می دهند که این کارخانه ها به صورت متمرکز در کاشان فعالیت می کنند.
وی ادامه می دهد: بخش فرش ماشینی پتانسیل های بسیار خوبی برای افزایش تولید و اشتغال دارد که امیدواریم در سال جاری مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…
دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…
سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوریها در صنعت پوشاک…