تهران – معاون بهره برداری خشکی منطقه بهرگان گفت: ظرفیت ذخیره سازی در تاسیسات خشکی بهرگان با بهره برداری از مخازن جدید به ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه می رسد.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، ‘پرویز رضایی‘ اظهار کرد: تاسیسات خشکی، قابلیت ذخیره سازی ۲ میلیون و چهارصد هزار بشکه نفت خام را دارد و این ظرفیت تا چند ماه آینده با بهره برداری از مخازن جدید به ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه خواهد رسید.
وی افزود: دو مخزن یک میلیون بشکه ای و دو مخزن ۵۰۰ هزار بشکه ای با قابلیت ذخیره سازی ۳ میلیون بشکه، به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه ظرفیت ذخیره سازی قبلی اضافه می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی، رضایی افزود: تاسیسات قدیمی در سال ۱۳۷۳ به علت خسارت های وارد شده در جنگ تحمیلی، بازسازی کامل شد و این تاسیسات ۶۰ هزار بشکه ظرفیت دارد.
وی بابیان این که تاسیسات خشکی منطقه بهرگان نوسازی و به طور کامل بازسازی شده است، گفت: کارخانه جدید منطقه بهرگان از سال ۱۳۸۶ وارد مدار شد و به بهره برداری کامل رسید و ظرفیت اسمی این کارخانه ۷۵ هزار بشکه است.
معاون بهره برداری خشکی منطقه بهرگان گفت: کارخانه قدیم در کنار کارخانه جدید، در وضعیت آماده به کار است.
وی با بیان این که نفت میدان آزادگان با یک خط لوله ۳۶ اینچ از طریق تلمبه خانه اهواز، سپس امیدیه به سمت دیلم و در نهایت بهرگان برای صادرات انتقال خواهد یافت، گفت: این منطقه آمادگی دریافت روزانه ۳۰۰ هزار بشکه نفت میدان آزادگان را دارد و در مرحله نخست، در سال ۹۱ روزانه حدود ۱۵۰ هزار بشکه نفت خام دریافت خواهد کرد.
معاون بهره برداری خشکی منطقه بهرگان اظهار کرد: تاسیسات خشکی این منطقه شامل دو کارخانه قدیم و جدید و بخش قدیمی از سال ۱۳۴۰ مشغول فعالیت است.
وی ادامه داد: با ساخت یک اس پی ام جدید، نفت دریافتی بهرگان با یک خط لوله ۴۲ کیلومتری به وسیله گوی شناور صادر خواهد شد.
به گزارش ایرنا، منطقه بهرگان حدفاصل شهرهای گناوه و دیلم و در ۲۰ کیلومتری بندردیلم و ۴۵ کیلومتری بندرگناوه قرار دارد.
این منطقه یکی از شش منطقه فلات قاره است که در بخش تولید و بهره برداری از میدان های نفتی در دریا، سابقه ۵۰ ساله دارد.
منطقه بهرگان دارای چهار میدان نفتی و بهرگانسر و هندیجان، قدیمی ترین میدان این منطقه است که بهره برداری از آنها اواخر دهه ۱۳۳۰ آغاز شد، میدان های سروش و نوروز نیز، از دیگر میدان های این منطقه است.
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…