رئیس انجمن صنفی لوازم خانگی ایران با اشاره به بخشنامه اخیر دولت مبنی بر واردات مشروط برخی کالاهای اولویت ۱۰ که قبض انبار دریافت کرده اند، گفت: تعرفه واردات این کالاها باید دو برابر شده و از کم اظهاری آنها جلوگیری شود.
محمدرضا دیانی با اشاره به بخشنامه جدید دولت مبنی بر واردات مشروط کالاهای اولویت دهم به کشور گفت: بخشنامه اخیر واردات کالاهای اولویت دهم که تا پایان فروردین ماه مجوز ترخیص گرفته اند، در شرایطی ابلاغ شد که تولیدکنندگان به واسطه ممنوعیت واردات کالاهای لوکس برای سرمایه گذاری های جدید و تامین نیاز مردم برنامه های جامعی تعریف کردند.
رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه اگر تمهیدات خاصی در نظر گرفته شود، بخشنامه جدید می تواند به ضرر بنگاههای صنعتی تمام نشود، افزود: تمام کالاهایی که مجوز واردات گرفته اند و حجم آنها بسیار زیاد است باید با تعرفه دو برابر وارد کشور شود، چراکه قرار بود در سال ۹۲ تعرفه واردات کالاهای نهایی که ضرورتی برای ورود به کشور ندارند، افزایش پیدا کند.
وی ضمن درخواست از دولت برای ممانعت از کم اظهاری واردکنندگان کالاهای اولویت دهم تصریح کرد: برخی از واردکنندگان با کم اظهاری کالای خود در گمرک مشکلات متعددی را ایجاد می کنند؛ لذا در شرایط حاضر دولت با رصد کامل کالاها بایستی مانع از بروز چنین اتفاقی شود تا واردکنندگان مانند گذشته از واردات بی رویه سودهای کلان نبرند.
دیانی در ادامه خواستار شفاف سازی ارز واردکنندگان کالاهای اولویت دهم شد و گفت: عنوان شده ارزهای مورد استفاده با منشاء خارجی است. اگر واردکننده خارجی اقدام به واردات به ایران کرده در نهایت سرمایه ملی است که خارج می شود.
رئیس انجمن صنفی لوازم خانگی ایران گفت: زمانیکه ممنوعیت واردات کالاهای اولویت دهم تصویب شد دولت به این جمع بندی رسید که واردات کالاهای لوکس به کشور ضرورتی ندارد و تولیدکنندگان داخلی می توانند پاسخگوی نیاز مردم باشند؛ لذا واردات ایسن قبیل کالاها که تنها به واسطه لابی های واردکنندگان است به تولید و اقتصاد کشور ضربه سنگینی می زند.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…