معاون امور صنایع و اقتصادی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: عمده ترین مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان در ارتباط با کارگروه های بانکی است.
«محسن صالح نیا» در جلسه ستاد تسهیل واحدهای صنعتی و معدنی سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به شرایط فعلی استان، فعالان عرصه تولید متقاضی تقسیط مجدد بدهی ها، بخشش جرائم و تامین نقدینگی و سرمایه در گردش هستند.
وی گفت: این جلسه با توجه به درخواست استاندار و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان برای بررسی مشکلات و ارائه مصوبات لازم جهت برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی و معدنی و با توجه به اختیاراتی که در دست این ستاد است در این استان برگزار شد.
وی افزود: با استناد به اصل ۳۸ قانون اساسی ۳۴۰ واحد صنعتی در سیستان و بلوچستان که مشکلاتی در بخش های بیمه، سرمایه در گردش و تسهیلات داشته اند از طریق سامانه tashil.ir ثبت نام کرده و مشکلات آنها توسط کارشناسان بررسی شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بر اساس ظرفیت ها در واحدهای تولیدی این موضوع در حال بررسی است و بخشی از منابع از طریق صندوق توسعه ملی به استناد قانون بودجه ۹۱ با تبدیل منابع به ریال و سپرده گذاری نزد بانک ها امکان تسهیلات دهی به واحدهای تولیدی را فراهم آورده است.
وی گفت: برای پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی بر اساس ظرفیت های آنها سه درصد سپرده از محل منابع صندوق توسعه ملی به بانک های صنعت و معدن، تجارت و کشاورزی اختصاص یافت تا نسبت به افزایش پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی اقدام کنند.
وی افزود: تسهیلات عمدتا سرمایه در گردش است و به صورت یکساله از سپرده قانونی از صندوق توسعه ملی و منابع نزد بانک ها تامین می شود.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…