Categories: اخبار نساجی

عمده صنایع کشور در بدهی های بانکی خود بی تقصیرند

 

رییس خانه صنعت و معدن گفت: صنایعی همچون فولاد ، مصالح ساختمانی ( سیمان ، کاشی و سرامیک و …) نساجی و معادن سنگ و غیره در شرایط انتظار بسر می برند و محصولاتشان خریداری ندارد.

سیدعبدالوهاب سهل آبادی در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص وضعیت صنایع کشور، اظهار داشت: امسال فشار رکود بر روی صنایع کشور بیش از سال گذشته است و اکثر صنایع با ظرفیتی پایین تر از ظرفیت واقعی خود فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه محصولات اکثر صنایع فاقد خریدار هستند و در انبارها دپو شده اند، گفت: هم اکنون آثار روانی در جامعه بوجود آمده و به نوعی همه در فضای انتظار به سر می برند که امیدواریم با شفاف شدن روند مذاکرات و حرکت مثبت آن به سمت بهبود اوضاع حرکت کنیم.

سهل آبادی در مورد فشار بر روی صنایع گوناگون تصریح کرد: صنایعی همچون فولاد ، مصالح ساختمانی ( سیمان ، کاشی و سرامیک و …) نساجی و معادن سنگ و غیره در شرایط انتظار بسر می برند و محصولاتشان خریداری ندارد.

وی در مورد یارانه تولید نیز گفت: سهمی که باید پس از هدفمند کردن یارانه ها به صنایع کشور تعلق می گرفت اختصاص نیافت و همین موضوع باعث بوجود آمدن چالش در صنایع شد و سرمایه در گردش واحدهای صنعتی هم با مشکل مواجه شدند.

رییس خانه صنعت و معدن خاطر نشان کرد: برخی از صنایع در این مدت نتوانستند دیون خود را به بانک ها بپردازند و نقشی هم در ارتباط با جرایم خود نداشتند و در بوجود آمدن این وضعیت بلاتقصیر بوده اند که متاسفانه هر روز نیز میزان جرایم آنها افزایش پیدا می کند.

وی افزود: اگر فردی تسهیلاتی از بانک ها دریافت کرده و در غیر از حوزه صنعت یا خارج از کشور این وام را هزینه کرده است باید مورد مواخذه قرار گیرد اما در مورد صنایعی که در کشور با مشکل و بدهکاری روبرو شده اند در برخی موارد تقصیری ندارند باید با آنان همراهی شود.

رئیس خانه صنعت، معدن ایران اظهار داشت: دولت باید کمک کننده به صنعتی باشد که در حال غرق شدن است و نباید شرایطی را فراهم کند که صنعت و تولید دیگر نتواند نفس بکشد.

وی گفت: برای حل این معضل می توان رقم ۳۵ تا ۴۰ هزار میلیارد تومانی که بابت هدفمندسازی یارانه ها باید به صنایع می دادند بابت رد دیون (صنایع بی تقصیر )به بانک ها در نظر بگیرند تا به احیای مجدد این صنایع کمک شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

بازگشت ایران به صحنه بین المللی در نمایشگاه دموتکس دبی

مصاحبه با آقای مهرداد زکی پور کارشناس صنعت فرش ماشینی: نمایشگاه دموتکس خاورمیانه با یک…

1 روز ago

به برگزارکنندگان دموتکس دبی اعتماد داریم و به آینده آن امیدواریم

مصاحبه با آقای سعید منزوی زاده مدیر عامل قالی سلیمان: نمایشگاه دموتکس دبی بعد از…

2 روز ago

فرش بهشتی در مسیر گسترش صادرات؛ اینبار دموتکس دبی

مصاحبه با آقای محمد بهشتی مدیرعامل فرش بهشتی: شرکت فرش بهشتی با توجه به اینکه…

2 روز ago

با حمایت دموتکس، دبی را به مرکز تجارت فرش ایرانی تبدیل می کنیم

مصاحبه با آقای مرتضی سودایی مدیر عامل قالی زرتشت: قالی زرتشت از سال 2014 حضور…

3 روز ago

استقبال از محصولات قالیچین در نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

محمد جواد کمالیان مدیر عامل شرکت قالیچین: خدمات شرکت قالیچین : زمینه های معرفی محصولات…

3 روز ago

فرش سورنا و استفاده از هوش مصنوعی در بازاریابی فرش

مصاحبه با آقای رضا محمودیان مدیر شرکت فرش سورنا در نمایشگاه دموتکس دبی 2024: فرش…

3 روز ago