فرش داریس با سالها تجربه در عرصه تولید و بازرگانی فرش ماشینی، همواره کوشیده است تا با ارائه محصولات باکیفیت و متنوع، نیازهای مشتریان و بازارهای داخلی و بینالمللی را تأمین کند. از زمان تأسیس تا به امروز، این مجموعه با پشتوانه تخصص و مدیریت دقیق، در تلاش بوده تا جایگاهی معتبر در صنعت فرش کسب کند و با حضور در نمایشگاههای بینالمللی و تعامل با بزرگان صنعت نساجی، نقشی مؤثر در توسعه و معرفی هنر ایرانی در حوزه فرش ماشینی ایفا کند.
در ادامه، به برخی از تجربیات و چالشهای فرش داریوش در نمایشگاههای اخیر و دیدگاههایمان درباره سیاستگذاریها و شرایط جدید این صنعت پرداختهایم.
شانزدهمین نمایشگاه بین المللی فرش ماشینی تهران نیز به دلیل سیاستگذاری جدید و نیاز به متراژ بزرگتر، تغییرات دیگری در سالنها صورت گرفت. در این فرایند، با چالشهایی روبرو شدیم که برخی از آنها آگاهانه و بعضی دیگر بدون برنامهریزی بودهاند. امیدواریم با این سیاستگذاری، در سالهای آینده همچنان در همین سالنها با همین متراژ حضور داشته باشیم.
امسال ما در سالن ۴۱ مستقر هستیم، که دارای دو بخش ۴۱A و ۴۱B است. اما متاسفانه سالن ۴۱B خالی باقی ماند و از حضور شرکتها در آنجا جلوگیری شد. این موضوع موجب شد برخی از همکاران نتوانند به راحتی سالن ما را پیدا کنند، که این بر حضور آنان تأثیر منفی گذاشت.
باید به شورای سیاستگذاری حق بدهم؛ شاید بسیاری از اطلاعات در دسترسشان نبوده، اما انتظار میرفت مدیریت بهتر و حرفهایتری صورت گیرد. ما در شب آخر برای غرفهسازی زمان بسیار کمی داشتیم، در حالی که در بخشهای دیگر مانند پوشاک و نساجی، غرفهسازی تا ساعت دو و سه نیمهشب ادامه داشت. اما به ما فشار آوردند که تا ساعت ۱۱ کار را تمام کنیم، که این محدودیت کیفیت کار ما را پایین آورد.
امسال متراژ غرفهها بزرگتر شد و ما فضایی بیشتری نسبت به سال گذشته داشتیم. از شورای سیاستگذاری و اتاق بازرگانی کاشان و دوستان فعال در این حوزه تشکر میکنم. اما در عین حال، کیفیت کار نسبت به سال قبل کمتر شد. انتظار میرفت که با همکاری نزدیکتر با سازمانها و برندهای بزرگ، اطلاعرسانی بهتری انجام شود تا برندهای مختلف در مساحت و سالن مشخص خود معرفی شوند. این امر میتوانست حضور بازدیدکنندگان در سالن ۴۰ و ۴۱ را تقویت کند.
یکی دیگر از مشکلات، چالشهایی بود که با شرکتهای فعال در زمینه موکت پیش آمد. به عنوان عضوی کوچک از جامعه نساجی، انتظار داشتم بزرگان این عرصه با حلوفصل دوستانه این مشکلات، از ایجاد اختلاف و لجبازی جلوگیری کنند. متاسفانه این چالشها حل نشدند و تأثیرات منفی بر صنعت فرش ماشینی و نمایشگاه وارد شد.
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…
دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…
سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوریها در صنعت پوشاک…