معاون امور بازاریابی مرکز ملی فرش دستباف ایران با اشاره به اینکه اثر تحولات بازار ارز بر بازار صادرات فرش دستباف زمان بر است گفت: تغییر قیمت در قیمت صادرات فرش دستباف کمتر از افزایش نرخ ارز بوده است. مجتبی فیض اللهی با بیان اینکه بخشی از مواد اولیه در صنعت فرش دستباف وارداتی است گفت: افزایش قیمت فرش صادراتی در حدود ۶۰ درصد بوده است.
فیض اللهی به سه دسته بازار مورد هدف اشاره کرد و گفت: ما بازارهای فعال در صنعت فرش دستباف ایران را به سه دسته بازارهای موجود، بازارهای با صادرات مجدد و بازارهای جدید تقسیم کرده ایم. وی حضور در پاویون ها از جمله نمایشگاه ها را اولین روش برای ایفای نقش فعال تر در بازارهای با صادرات مجدد دانست و گفت: در این روش سعی شده است تا تولیدکنندگان و صادرکنندگان با حضور در نمایشگاه کشورهای مورد هدف، سهم خود در بازار را افزایش دهند.
معاون امور بازاریابی مرکز ملی فرش دستباف ایران، به اعزام هیئت های تجاری اشاره و خاطر نشان کرد: دومین روش، اعزام هیئت های تجاری است که در سال جاری تاکنون به کشورهایی همچون چین، ایتالیا، کره جنوبی، هنگ کنگ این هیئت ها اعزام شده اند. وی گفت: در هفته گذشته نیز هیئتی از لرستان به ترکیه اعزام شد تا با هماهنگی سفارتخانه با قوانین، مقررات و بازارهای این کشور آشنا شود.
فیض اللهی در ادامه گفت: روش سوم پذیرش هیئت های تجاری از کشورهای دیگر است که قرار است در آذرماه هیئت هایی از سنگاپور و مالزی به کشورمان اعزام شوند. وی راه چهارم، تبلیغات از طریق رسانه عنوان کرد و افزود: راه بعدی که اخیرا در دستور کار مرکز ملی فرش قرار گرفته است، ایجاد یک بازار دائمی تجاری در کشورهای هدف از جمله چین، آفریقای جنوبی و روسیه است که مقدمات کار در حال رایزنی می باشد.
فیض اللهی در پایان با بیان اینکه جهت ایجاد صادرات پایدار، تشکیل میز در اتاق بازرگانی نیز از جمله اقدامات اخیر است تصریح کرد: آئین نامه تشکیل میز چین در اتاق بازرگانی در حال نهایی شدن است که نمایندگان سازمان توسعه تجارت، مرکز ملی فرش، اتاق بازرگانی و اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان از اعضای آن می باشند.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…