فرش دستباف در تمام خانه‌های سوریه وجود دارد

قم – خبرگزاری مهر: مدیر بانک تجارت سوریه در حمص از وجود فرش دستباف در تمام خانه‌های سوریه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، احمد عوده بعد از ظهر سه‌شنبه در نشست هئیت تجاری کشور سوریه با فعالان تجاری و اقتصادی قم که در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن قم که در سالن جلسات سازمان بازرگانی استان قم برگزار شد با اشاره به اینکه هیچ خانه‌ای در سوریه بدون فرش دستباف نیست، بیان داشت: ‌ افراد سوریه‌ای فرش دستباف را در بهترین مکان خانه خود پهن می‌کنند.

وی با بیان اینکه شهر حلب در کشور سوریه پیشرفت بسیار زیادی در زمینه نساجی و فرش داشته است بیان داشت: این امر بدلیل موقعیت جغرافیای سوریه و قرار گرفتن این کشور در مسیر جاده ابرایشم است.

روابط تجاری ایران با سوریه ضعیف است

مدیر بانک تجارت سوریه در حمص با بیان اینکه بین ایران و سوریه روابط سیاسی خوبی برقرار است بر افزایش روابط تجاری دو کشور تاکید کرد.

وی اظهار داشت: پیشرفت‌های خوبی را در زمینه صنعت و مدیریت در استان قم شاهد بودیم که در آینده سبب افزایش تجارت سوریه با ایران خواهد شد.

عوده در خصوص واردات از ایران به کشور سوریه اظهار داشت: ‌ در زمینه مواد غذایی همچون پسته و گردو در آینده واردات‌های از ایران به کشور سوریه خواهیم داشت.

وی همچنین پیشنهاد صادرات پارچه از سوریه به ایران اظهار داشت: کشور سوریه به دلیل موقعیت جفرافیایی و قرار گرفتن در جاده ابریشم و پل ارتباطی که بین آسیا و اروپا در زمینه صادارت پارچه و نساجی دارد و این کشور در زمینه پارچه و نساجی قدمت ۴۰۰ ساله دارد.

مدیر بانک تجارت سوریه در حمص ادامه داد: در کشور سوریه در زمینه نساجی کارخانه‌های پیشرفته و متنوعی وجود دارد که بدلیل قیمت مناسب و کیفیت خوب قابلیت رقابت جهانی نیز وجود دارد.

وی با اظهار تعجب از اینکه چرا ایران از ترکیه پارچه وارد می‌کند بیان داشت: جای تعجب دارد، ایران پارچه‌ای را که کشور ترکیه از سوریه خریداری کرده است وارد می‌کند در صورتی که ایران می‌تواند مستقیماَ پارچه را از سوریه با قیمت بهتر خریداری کند.

گمرگ ایران بالاست

مدیر بانک تجارت سوریه در حمص با اشاره به اینکه گمرک ایران مانعی برای افزایش تعامل تجاری بین سوریه و ایران است بیان داشت: در تعاملات تجاری بین کشورهای عربی برای کالاهای صادراتی و وارداتی گمرکی دریافت نمی‌شود.
عوده ادامه داد: با برداشتن یا کم کردن هزینه گمرک، تعاملات تجاری ایران و سوریه در زمینه صادرات پارچه و واردات مواد لبنی در آینده افزایش خواهد یافت.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

3 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

3 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

5 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

6 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

7 روز ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

2 هفته ago