مدیر شرکت سهامی فرش لرستان، با بیان اینکه فرش لرستان با شناسنامه خرمآباد به فروش میرسد، متذکر شد: مراحل تکمیل فرش ازجمله شستشو، پرداخت و رفع نقص آن در تهران انجام میشود.
“رجب حسنوند” در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه لرستان، با بیان اینکه فقدان فروشگاه مواد اولیه فرش، کارگاه ریسندگی و رنگرزی از جمله مشکلات فرشبافان لرستانی است، افزود: افرادی که به فرشبافی روی میآورند عمدتاً اقشار کمدرآمد، جوان و فارغالتحصیلان رشتههای علوم پایه و انسانی که فاقد هرگونه مهارت بوده، هستند.
وی اضافه کرد: در استان با فقدان فروشگاه مواد اولیه فرش، کارگاه ریسندگی و رنگرزی مواجه هستیم.
این مقام مسوول تصریح کرد: به منظور تهیه مواد فوق فرشبافان به استانهای دیگر مراجعه میکنند که این امر هزینه و وقت زیادی را صرف میکند.
مدیر شرکت سهامی فرش لرستان، اضافه کرد: شرکت سهامی فرش لرستان مواد اولیه، دار و نقشه فرش را در اختیار بافنده قرار میدهد و بعد از پایان بافت، دستمزد را به او پرداخت میکند.
حسنوند دستمزد هر فرش دو متری را یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و هر فرش ۱.۵ متری را ۷۰۰ هزار تومان برشمرد و اظهار کرد: در فرشبافی چله ابریشم یا ترک درجه یک را بکار میبریم.
وی با اشاره به اینکه به منظور فروش فرش، قبل از تولید سفارش میگیریم، اضافه کرد: عمده صادرات فرش لری، کشورهای آلمان، حوزه خلیج فارس و امریکاست.
مدیر شرکت سهامی فرش لرستان، گفت: مشکل عمده قالیبافان لرستانی این است که به طور خودسرانه یک نقشه را تهیه و اقدام به بافت میکنند.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه برای تولید فرش از قبل سفارش میگیریم فرش قالیبافانی که اقدام به تولید خودسرانه میکنند متقاضی خرید ندارد و فرد متضرر میشود.
حسنوند با بیان اینکه سالانه ۱۱ هزار مترمربع فرش در استان تولید میشود، افزود: در حال حاضر ۱۷ هزار قالیباف لرستانی داریم که بیش از ۸۰۰۰ نفر آنها تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند.
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…