نظریها و سنگ اندازیها در سیستم پرداختی وجود دارد و این درحالی است که مدیریت کلان این صندوق همکاری لازم را با فرش ایران دارد.
کارگر با بیان اینکه بیمه قالیبافان بیمه خوبی است چون ۲۰ درصد از حق کارفرما را دولت پرداخت میکند به همین دلیل انحراف آن زیاد بوده است، اضافه کرد: در این دو سال اخیر به دلیل اینکه اعتباری برای بیمه قالیبافها اختصاص نیافته است با مشکل مواجه شدهایم؛ البته وزیر کار و رفاه و استانداران و مجلس پیگیر بیمه قالیبافان بودهاند.
رئیس مرکز ملی فرش ایران گفت: پرداخت تسهیلات بالای ۲۰ درصد سود و نتیجهای جز بدهکار شدن قالیبافان ندارد و از دو محل دیگر یعنی اعتبارات فنی و اعتباری که در اختیار مرکز ملی فرش قرار دارد و دیگری صندوق کارآفرینی امید تسهیلات به قالیبافان پرداخت میشود.
کارگر اضافه کرد: امیدواریم شهرک تخصصی فرش که تمام فرآیند تولید فرش در آن انجام میشود امسال در لرستان به بهرهبرداری برسد.
نیاز است مسئولین زیرساختهای لازم برای توسعه صنعت فرش لری در استان را فراهم سازند چرا که فرش ظرفیت بزرگی در لرستان محسوب میشود و میتواند علاوه برایجاد اشتغال، اقتصاد خانوادهها را متحول سازد؛ توسعه این صنعت قطعا رونق اقتصادی را برای استان به ارمغان میآورد و این حرکت مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است.
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…