تولید فرش ۳بعدی (برجسته) توسط ماشین و به صورت خودکار دیگر یک رویا نمیباشد بلکه واقعیتی قابل تولید است. تمامی تولید کنندگان فرش که امروزه رمز موفقیت خود را فقط در ایجاد تنوع و نوآوری در محصول میدانند با استفاده از نوآوری ویژه شرکت های تولیدکننده میتوانند خلاقیت را به بالاترین حد رسانده و فرشهای سه بعدی تولید نمایند.
مجموعه کاملاً بینظیر ، یعنی روبات فرشباف به همراه نرمافزار طراحی فرش ویرایش روبات، قابلیتی را برای تمامی تولیدکنندگان و علاقمندان صنعت فرش به ارمغان آورده است تا بتوانند به آسانی جلوههای ۳بعدی را در فرش ایجاد نمایند.
فرش ۳بعدی ( فرش با ارتفاع پایل متغیر) امروزه از جمله نوآوریهای مورد توجه در صنعت فرش مدرن و مبتنی بر مد میباشد. فرشهای مدرن و مبتنی بر مد که امروزه جایگاه ویژهای در میان خریداران فرش و کفپوش یافته است همواره با تغییر و نوآوری همراه میباشند.
جدیدترین نوآوری در تولید اینگونه از محصولات، امکان ایجاد افکت ۳ بعدی یا فرش با ارتفاع پایل متغیر است که جلوههای بدیعی را برروی فرش ایجاد میکند. امکان بهرهمندی از انواع مختلف نخ، حتی نخ فانتزی، سبب میگردد این افکت جلوه بیشتری یافته و بیشتر از پیش مورد توجه خریداران قرارگیرد. این جلوه توانسته است در بازار رقابتی امروزه ارزش افزوده قابل توجهی را برای تولیدکنندگان خود به ارمغان آورد.
در کنار مزایای این نوع فرش همواره مشکلاتی در زمینه تولید وجود داشته که سبب میگردید تولید متنوع و گسترده آن امکانپذیر نباشد. از جمله مشکلات تولید پیش از ارائه راهکارهای شرکت های عرضه کننده روبات های فرش باف میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
۱. تولید افکت ۳بعدی برروی فرش نیازمند دقت بالا در ایجاد یکنواخت نخ پایل است. تغییر ارتفاع پایل جهت ایجاد بُعد باید به صورت یکنواخت، بدون ایجاد تغییراتی ناهمگون صورت پذیرد. زیرا ارتفاع پایل نایکنواخت نتیجه را کاملاً معکوس نموده و فرش تولیدی جلوه خود را نخواهد داشت. لذا طراحان و پرسنل تولید جهت ایجاد این افکت باید بسیار دقیق عمل نموده که این خود سبب افزایش زمان طراحی و تولید بهصورت قابل توجهی میگردد.
۲. از دیگر مشکلات تولید، تفاوت محصول نهایی با طرح اولیه از لحاظ زیبایی و کیفیت است. زیرا محصول نهایی به پارامترهای تولید، مواد اولیه، چگونگی ایجاد تغییرات در طول پایل و سایر عوامل بستگی دارد. تصور افکت ۳بعدی پیش از تولید، طراحان را با مشکل مواجه میسازد که این امر سبب میگردد تا تنها پس از تولید ارزیابی نهایی فرش انجام گردد.
۳. در نهایت بافت فرش ۳ بعدی با سرعت تولید قابل قبول و حذف پیچیدگیهای تولید از دیگر مشکلات پیش روی تولید کنندگان است.
با استفاده از روبات های فرش باف و نرمافزار طراحی فرش ، تمامی مشکلات پیشروی این نوع تولید مرتفع گردیده است. امکان طراحی دقیق و بیعیب افکت ۳بعدی به همراه شبیه سازی فرش بهصورت ۳بعدی از جمله توابعی است که به منظور پاسخگویی به مشکلات تولیدکنندگان در نرمافزار طراحی ایجاد شده است.
با استفاده از توابع خاص طراحی میتوان به آسانی لایههای گرافیکی به منظور یکنواختی افکت ۳ بعدی طراحی نمود. از این رو تغییر ارتفاع پایل به صورت یکنواخت تعریف و توسط روبات اجرا میگردد. همچنین شبیه سازی فرش به صورت ۳بعدی که ویژگی منحصر بفرد نرمافزار طراحی روبات های فرش باف در سطح بینالمللی میباشد، این امکان را بوجود میآورد تا فرش پیش از تولید شبیهسازی شده و اثر ۳بعدی مشاهده گردد.
در کنار قابلیتهای نرمافزار، امکانات سختافزاری روبات نیز سبب میگردد تا فرش با سرعت بدون نیاز توقف دستگاه بافته شود. واحد تافت با ویژگی بافت فرش به صورت ۳ بعدی که بنابر درخواست مشتریان بر روی دستگاه نصب میگردد این قابلیت را ایجاد میکند تا پس از دریافت فایل اقدام به تولید فرش نماید. فقط کافی است طراحان فایل مورد نظر را به صورت ۳ بعدی طراحی نموده و تبدیل به فایل روبات نمایند. پس از انتقال فایل مذکور به روبات از طریق شبکه یا حافظه جانبی روبات بدون نیاز به توقف یا دخالت کاربر اقدام به تولید فرش بهصورت ۳بعدی مینماید.
تمامی قابلیتهای اضافه شده به صورت نرمافزاری و سختافزاری در راستای ارتفاء کیفی و کمی محصولات بینالمللی شرکت های عرضه کننده روبات های فرش باف میباشد. این نوآوری و بهبود، همواره محصولات شرکت های عرضه کننده روبات های فرش باف را در بازارهای بینالمللی مطرح نموده و سبب موفقیت شرکت های عرضه کننده روبات های فرش باف در این بازار شده است.
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…
دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…
سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوریها در صنعت پوشاک…