وزیر صنعت، معدن و تجارت دستور داد معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئولیت کل تنظیم بازار و حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان را به عهده داشته باشد.
اگرچه محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت هنوز معاونان جدید خود برای سکانداری سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و شرکت بازرگانی دولتی ایران را انتخاب نکرده است، اما در عمل با حکم جدیدی که برای حسن یونس سینکی، فرد معتمد خود در معاونت بازرگانی داخلی زده، مسئولیت سازمان حمایت و شرکت بازرگانی دولتی ایران را که بخش هایی حساس در این وزارتخانه به شمار می روند، به سینکی سپرده است.
در این میان زمزمه های کاهش معاونتهای وزارت صنعت، معدن و تجارت و حتی انتزاع بخشهایی این وزارتخانه به وزارت جهادکشاورزی نیز به گوش می رسد که البته نعمت زاده، به طور شفاف در مورد آنها اظهارنظر نکرده و تنها به این جمله بسنده کرده است که اگر لازم باشد، تغییر و تحولات بیشتری را در معاونتهای زیرمجموعه وزارتخانه تحت مسئولیت خود خواهد داد.
در متن حکم وزیر صنعت، معدن و تجارت برای حسن یونس سینکی معاون بازرگانی داخلی آمده است: “با توجه به ابلاغیه شماره ۶۰/۱۴۰۱۳۷ مورخ ۹۲/۶/۱۸ و انتصاب جنابعالی به سمت معاون توسعه بازرگانی داخلی نظر به اهمیت و حساسیت نظام بازرگانی داخلی کشور به ویژه از حیث استفاده از کلیه ظرفیت های قانونی موجود برای امر تنظیم، کنترل و نظارت بر بازار داخلی کالا و خدمات مربوط و هماهنگ سازی شرکتها و موسسات وابسته که در انجام فرآیندهای نظام بازرگانی داخلی کالا ذیربط هستند، به جنابعالی اختیار داده می شود نسبت به هماهنگی و اعمال نظارت و هدایت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، شرکت بازرگانی دولتی و شرکت پشتیبانی امور دام کشور در جهت نیل به اهداف و اجرای سیاستها خط مشی ها و برنامه ریزی های موضوعی و تکلیفی اقدام نمایید.
بدیهی است مدیران عامل و هیات مدیره های سازمان ها و شرکت های مذکور موظفند هماهنگی و همکاری لازم را با جنابعالی معمول دارند. امید است با عنایت به خداوند متعال در انجام هرچه بهتر وظایف محوله و تامین رضایت مردم موفق باشید.”
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…