مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران با بیان اینکه فساد ۳ هزار میلیارد تومانی تنها با هزینه ۳ هزار تومانی خرید کاغذ شکل گرفت گفت: تمام بازار فولاد منتظر قیمتگذاری روزانه از سوی مهآفرید بودند و او در واقع تمام قیمتها را تعیین میکرد.
به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، در دهمین جلسه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی قاضی سراج (ط.ن) مدیر عامل خدمات عمومی فولاد ایران را به جایگاه فرا خواند و اظهار داشت: شما متهم به شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور، شرکت در تحصیل مال نامشروع و شرکت در پولشویی، عواید حاصل از جرم هستید آخرین دفاع خود را بیان کنید.
در ادامه متهم در جایگاه قرار گرفت و گفت: بحث یک درصد پولی که به ما تعلق گرفت ۵ میلیارد نبود بلکه ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بود که در دفاتر ثبت شده است و هر طور که صلاح میدانید پیگیری کنید تا پول اضافه را برگردانید.
وی ادامه داد: از نیمه دوم سال ۸۸ تا سال ۹۰، ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به صورت نقد از مهآفرید گرفته بود که از محل سودمان بود.
این پولها را در قالب ۵ کیف دریافت کردیم که همه در نیمه اول سال ۹۰ بود، شنیدم که کل کیفهای پول ۴۰ عدد بود که تنها ۵ کیف به ما رسید.
مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران ادامه داد: ما ۲۹۰ میلیارد تومان طبق مستندات موجود از گروه ملی طلبکار هستیم ولی میتوانید یک هیئت کارشناسی را برای بررسی مطالبات تعیین کنید.
متهم درباره امضاهای موجود در چکهای وصولی گفت: آنها یک دوره جعل گذرانده بودند و من نمی دانستم چه کسی چک را امضا کرده و معمولا همه جای همدیگر امضا میکردند.
وی ادامه داد: آقای ش که گفته در جریان امور نبوده دروغ گفته است زیرا در جریان تمام امور بود و با مدیرمالی مجموعه من هماهنگ بود، چکها را معمولا ۶ ماهه میگرفتیم و معمولا وصول میشد و بانکها هم متوجه جعل نمیشدند متهم با بیان اینکه شاید سود زیادی باشد اما قرارداد درست بوده و بار طبق قرارداد حمل شده است گفت: ۱۵۰ میلیارد اعتبار بانکی در قالب گشایش ال سی بود که برای آن یک هزار میلیارد تومان وثیقه گذاشتیم و مابقی آن باری بود که پول دادیم و خودشان خریدیم.
طی دو سال ۵۰۰ میلیارد تومان مبادله تجاری با هم داشتیم متهم در پاسخ به سؤال قاضی مبنی بر اینکه مجموعه گروه ملی عنوان کرده هیچ باری به کارخانه آنها نرفته است گفت: حضور ۲۰۰ هزار تن بار شمش به گروه ملی فرستادیم که مسئول بازرگانی آن شرکت که دفترشان در تهران بود در جریان امور بودند ما کالا را تحویل دادیم و اگر هم به کارخانه نرفته اشکالی است که خودشان باید بین خودشان آن را برطرف کنند.
متهم با بیان اینکه هیچ فاکتور صوری صادر نکرده است گفت: ۱۷ فقره ال سی توسط گروه ملی برای ما گشایش شد که یک درصد سود گرفتیم تخلف اصلی را بانکها ،خسروی و «س.ک» انجام دادند و به محض اینکه پول به حساب ما میآمد میگفتند سود را بردارید و پول را برگردانید.
* فساد ۳ هزار میلیارد تومانی فقط با هزینه ۵ هزار تومان شکل گرفت
متهم با بیان اینکه خسروی با هزینه کردن ۳ یا ۵ هزار تومان برای خرید کاغذ سفید توانست ۳ هزار میلیارد تومان از بانکها پول بگیرد گفت: او این کارها را با عواملی که پشت پرده داشت انجام داد حالا یا توسط شرکت ما یا شرکتهای دیگر گشایشها صورت میگرفت و هر فاکتوری که میداد با حمایتهایی که از او میشد هر کاری که میخواست میتوانست انجام دهد آنها با اطلاع و عامدا به نظام اقتصادی کشور ضربه وارد کرده بودند.
وی با بیان اینکه طرحها و امتیازهایی که در اختیار این گروه قرار میگرفت ما و بسیاری از تاجران را فریب داد گفت: آنها توانستند تنها با ۳ هزار تومان هزینه ۳ هزار میلیارد تومان تخلف کنند و باید نام آن را بزرگترین تخلف قرن گذاشت.
متهم ادامه داد: ۲۳ فقره ال سی از بانک پاسارگاد گشایش کردیم که مراحل آن قانونی بوده و مصوبه هیئت مدیره را داشته است و واقعا میخواستیم جنس بخریم اما خسروی میخواست فروش گروه ملی را خودش انجام دهد و به ما میگفت شما سودتان را بگیرید زیرا میخواهم بازار را خودم کنترل کنم.
مدیرعامل سابق شرکت خدمات عمومی فولاد ایران با بیان اینکه متهم «ر» در اظهاراتش تناقض دارد و دروغ میگوید گفت: کارخانه او با شمشهای من و امثال من کار میکرده است او وقتی که دید اولین برگه السیها تقلبی است دیگر نباید ادامه میداد تا ما را به اینجا بکشاند باید پاسخ دهد که چرا به دستگاههای نظارتی اطلاع نداده است و باید گفت: او خودش نفر دوم یا سوم این تخلف بزرگ است.
متهم ادامه داد: آقای «س.ک» قبلا گفته بود که هیچ فرمی درباره ال سیها وجود نداشت و به همین دلیل با خسروی یک برگه تنظیم کردیم آن را به بانک برده و پول را گرفتیم.
وی درباره چکهای دریافتی بار دیگر گفت: من کاری به امضای پای چکها نداشتم و فرقی نمیکرد که چه کسی آن را امضا کرده اما گویا آنها یک دوره جعل امضا گذرانده بودند تا کسی به آنها شک نکند شخص «ب» گفته بود که شما امضا کنید من دو دقیقه بعد آن را طوری جعل میکنم که خودتان هم متوجه غیرواقعی بودن آن نشوید.
متهم با اشاره به همکاری مدیرعامل شرکت ایمیدرو با گروه آریا گفت: ایمیدرو معمولا نبض فولاد ایران است و تصمیمگیرنده اصلی در زمینه فولاد نفر اول این مجموعه به حساب میآید فولاد کالایی اساسی است و بعضی اوقات از نان مردم هم واجبتر است زیرا روی بازار و مردم تأثیر مستقیم دارد.
وی ادامه داد: من اگر به عنوان یک تولید کننده میخواستم آقای «خ.الف» را ببینم حتی به مسئول دفتر او هم دسترسی نداشتم اما وقتی او ۹۰۰ میلیون تومان از خسروی رشوه میگیرد معلوم است که به عنوان مشاور او هم فعالیت خواهد کرد.
متهم گفت: خسروی وقتی ساعت ۹ صبح پشت میزش قرار میگرفت تمام بازار فولاد منتظر بودند تا ببینند او چه قیمتی را برای آن روز تعیین کرده خسروی میتوانست در یک روز قیمت فولاد را ۱۰۰ تومان پایین یا بالا ببرد.
وی با بیان اینکه تمام این کارهای خسروی به خاطر ارتباطی بود که با مجموعه ایمیدرو داشت گفت: ایمیدرو به جای اینکه بازار را تنظیم کند به مشاور خسروی تبدیل شده بود.
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…
آقای مهدی جهانی نماینده شرکت نمایشگاهی تویاپ برگزارکننده نمایشگاه فرش استانبول در ایران چه…
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…