رئیس اداره فرش ستان گفت : ۲۳ هزار بافنده در بخش فرش لرستان مشغول فعالیت هستند که از این تعداد تقریباً ۹ هزارو ۴۵۰نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفتهاند.
کاویانی اضافه کرد: متأسفانه بیمه قالیبافان دو سال است به علت عدم تأمین اعتبار از سوی دولت و بدهی دولت به تأمین اجتماعی راکد مانده و پذیرش جدید ندارد.
کاویانی ادامه داد: براساس تفاهمنامهای که بین تأمین اجتماعی و مرکز بسته شده قرار بود ۱۰ درصد بافندگان پذیرش شوند که این کار انجام نشده است.
وی با بیان سالانه ۱۱ هزار متر مربع رش در لرستان بافته می شود افزود :نبود نقشه فرش لری از دیگر مشکلات فر ش بافان لرستان است.
رئیس اداره فرش لرستان از ثبت نشان جغرافیایی فرش لری در سازمان جهانی مالکیت فکری(WIPO) خبر داد و افزود: این سازمان یکی از ۱۶ آژانس تخصصی سازمان ملل است که فرش لرستان به همراه ۱۴ منطقه کشور به ثبت آن رسیده است.
وی اظهار کرد: لازمه این کار احیای نقش فرش لری است که با توجه به اصالت آن، انجمن طراحان فرش استان که متشکل از ۳۰ فارغالتحصیل فرش هستند در صورت تأمین اعتبار این آمادگی را دارند که نقشه لری را در کوتاهترین زمان ممکن احیاء کنند.
کاویانی با بیان اینکه قیمت فرشها متفاوت بوده و بسته به رجشمار آن دارد، گفت: در صورت تهیه نقشه لری میزان تولید نیز بسته به تقاضای بازارهای داخلی و خارجی افزایش مییابد.
رئیس اداره فرش لرستان تصریح کرد: متأسفانه فرش لرستان از طریق استانهای دیگر صادر میشود و در گمرک صدور فرش نداریم برای همین آمار دقیقی از صادرات فرش استان در دست ما نیست.
وی با اشاره به کارگاههای فرش استان بیان کرد: این کارگاهها در کل استان پراکندهاند اما درشتبافان عمدتاً در شهرستانهای الیگودرز، ازنا و دورود بوده و ریزبافان نیز به صورت پراکنده در سطح استان فعالیت دارند.
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…
دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…