عضو هئیت نمایندگان اتاق تهران با اعتقاد به اینکه اصلاح قانون تجارت به مراتب بهتر از رها کردن آن است، درباره نگارش قانون تجارت جدید گفت: اخیرا روال بر این شده که قوانین گذشته را رها کرده و قانون جدید و بلند تدوین کنند.
محمد مهدی راسخ در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: انتقادی به قانون قبلی تجارت وارد بود که با اصلاح، رفع نقایص امکان پذیر بود و از ورود قانون بسیار طولانی که اطلاع دقیق از آن کار بسیار مشکلی است، جلوگیری می شد.
او ادامه داد: در سیاست های ابلاغی دولت اول باید تغییر نقش تصدی گری خود را بپذیرد و از فعالیت های اقتصادی دوری کند. دولت زمانی می تواند از اقتصاد مبتنی بر نفت دوری کند که کوچک و حامی بخش خصوصی باشد که در کنار آن باید محیط کسب و کار مناسب برای درآمد زایی هر چه بیشتر را برای بخش خصوصی فراهم سازد.
وی با اشاره به این که دولت باید شرایط مناسب برای اقتصاد آزاد و رقابتی را آماده کند، تاکید کرد: دولت باید با دریافت صحیح مالیات نسبت به درآمد بخش خصوصی هزینه های خود را مدیریت کند و به درآمدهای نفتی به عنوان سرمایه نگاه شود.
راسخ خاطرنشان کرد: باید همچنان برپایه نظام برنامه ریزی حرکت شود و باید به اجرای صحیح برنامه ها متعهد بود و در تصمیم گیری ها از بخش خصوصی به عنوان کارشناس مشاوره گرفته شود تا برنامه ها کاملا عملیاتی شوند.
وی با بیان این که برنامه ریزی باید واقع گرایانه و به دور از آرمان گرایی باشد تا به درستی عملی شود، بیان کرد: اقتصاد کشور در حال حاضر نیاز به توسعه بخش خصوصی، رفع مشکلات روابط خارجی و ایجاد فضای رقابتی دارد.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…