Categories: اخبار نساجی

قاچاق پارچه و پوشاک، صنعت نساجی ایران را به نابودی کشانده است

قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی گفت: روند کنونی مبارزه با قاچاق کالا به اندازه مبارزه با مواد مخدر در طول سال‌های گذشته ناموفق است.

اسدالله بادامچیان با انتقاد از واردات غیرقانونی و بی‌رویه پارچه و پوشاک به کشور گفت: تا یک دهه پیش اکثر پارچه‌ها و محصولات کارخانه‌های نساجی کشور در مغازه‌ها و فروشگاه‌های پارچه فروشی به فروش می‌رسید و مردم نیاز خود را از تولیدات داخلی تأمین می‌کردند.

هم‌اکنون با واردات و قاچاق پارچه‌های بی‌کیفیت، بازار داخلی این محصول در اختیار تولیدکنندگان کشورهای دیگر قرار دارد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات واسلام‌شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: هم‌اکنون با واردات و قاچاق پارچه‌های بی‌کیفیت، بازار داخلی این محصول در اختیار تولیدکنندگان کشورهای دیگر قرار دارد و بسیاری از کارخانه‌های نساجی کشور به مرز ورشکستگی رسیدند.

وی با بیان این که وضعیت کنونی در بازار پارچه و پوشاک تهران و اعتراض صنف پارچه فروشان به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده نیز نتیجه نابودی صنعت نساجی کشور است، تأکید کرد: اگر دولت با سیاست‌های صحیح اقتصادی از این صنعت حمایت می‌کرد، هم‌اکنون بازاریان و پارچه فروشان به این وضعیت دچار نمی‌شدند.

مبارزه با قاچاق محصولات نساجی مطلوب نیست

بادامچیان مبارزه با قاچاق محصولات نساجی و پوشاک در کشور را نامناسب خواند و یادآور شد: عملکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در طول سال‌های گذشته در مبارزه با قاچاق کالا مناسب نبوده است و حجم ورود کالاهای قاچاق به کشور نشان دهنده این موضوع است.

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی با انتقاد از شیوه و رویه مبارزه با قاچاق کالا در کشور تصریح کرد: شیوه کنونی مبارزه با قاچاق کالا و همچنبین عدم توجه به موضوع‌های زیربنایی و با اهمیت در زمینه سیاست‌گذاری اقتصادی هیچ تأثیر مثبتی بر کنترل ورود کالای قاچاق به کشور ندارد.

روند کنونی مبارزه با قاچاق کالا در کشور به همان اندازه ناموفق است که مبارزه با مواد مخدر در طول سال‌های گذشته ناموفق بوده است.

بادامچیان افزود: روند کنونی مبارزه با قاچاق کالا در کشور به همان اندازه ناموفق است که مبارزه با مواد مخدر در طول سال‌های گذشته ناموفق بوده است.

قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی با بیان این که اگر مبارزه با قاچاق کالا مؤثر بود هم‌اکنون شاهد افزایش بی‌شمار قاچاق کالاهای مختلف به کشور نبودیم، تأکید کرد: این موضوع بیش از هر عاملی نیازمند سیاست‌گذاری دقیق اقتصادی و اجرای برنامه‌های متنوع برای تقویت هر چه بیشتر تولید کشور است

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

3 روز ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

3 روز ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

4 روز ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

4 روز ago

ریچارد آرکرایت پیشگام انقلاب صنعتی و پدر سیستم کارخانه‌های مدرن

ریچارد آرک‌رایت: پدر سیستم کارخانه های صنعتی مدرن ریچارد آرکرایت بود. او که یک مرد…

4 روز ago

تفکر طراحی رویکردی برای خلق محصولات کاربرمحور و نوآورانه

تفکر طراحی روش یا رویکردی است که به افراد (مانند مدیران محصول یا طراحان محصول)…

5 روز ago