کارگاه ماشین آلات نساجی ایتالیا ۲۰۰۷ در هند

ACIMIT‌(انجمن تولیدکنندگان ماشین آلات نساجی ایتالیا) و ICE‌ (مؤسسه تجارت های خارجی ایتالیا) یک کارگاه حرفه ای در زمینه صنایع ماشین آلات نساجی ایتالیا در ۲۳ نوامبر ۲۰۰۷ در شهر مومبای هند برگزار خواهد کرد.

در طول این کارگاه، ACIMIT نگاهی کلی و اجمالی به تولیدات ۲۰۰ تا از شرکت های عضو خواهد داشت. علاوه بر این، تعدادی از تولیدکنندگان برجسته ایتالیایی تاریخچه ای از وضعیت خودشان در صنعت ماشین آلات نساجی ارائه خواهد کرد و فن آوری های نوین خود را به کاربران نساجی در هند معرفی می نمایند.
کارگاه صنعتی ICE/ ACIMIT بخشی از برنامه های ابتکاری ACIMIT و ICE‌ می باشد که سالهاست به منظور تقویت روابط بین صنایع نساجی ایتالیا و هند تحقق یافته است. حضور ACIMIT و حدود ۴۰ تولیدکننده ایتالیایی در TEXMAC هند که در ژانویه گذشته در دهلی نو برگزار شد نیز از دیگر فعالیت های این دو مؤسسه در سال ۲۰۰۷ بوده است.

فعالیت های گسترده TEXMAC و ICE به جهت ارتباطات وسیع صنایع نساجی هند است که به ارتقا کیفی تولیدات نساجی و پوشاک این کشور منجر می شود. در میان بازارهای برجسته ماشین آلات نساجی دنیا، هند دومین بازار بزرگ بعد از چین می باشد. تولیدکنندگان ایتالیایی، شرکای خوبی برای کارخانجات نساجی هند هستند. فروش ماشین آلات ایتالیایی در هند در حدود ۱۸۳ میلیون یورو در سال ۲۰۰۶ بوده که نسبت به سال ماقبل ۴۳% افزایش داشته است. در دو ماه ژانویه و آوریل ۲۰۰۷،‌ صادرات ایتالیا به هند به ۴۵ میلیون یورو رسید. ماشین آلات ریسندگی (با ۳۷% از کل صادرات به هند)، ماشین آلات بافندگی (با ۳۱% صادرات به هند) و ماشین آلات تکمیل (با ۲۳% صادرات به هند) بیشترین درخواست را در بین ماشین آلات ایتالیایی داشته اند.

۳۰۰ شرکت ایتالیایی با تولید ۲۷۰۰ میلیون یورویی در سال ۲۰۰۶، بیشترین توجه خود را به ارائه جدیدترین راه حل ها در بخش صنایع نساجی برای جلب رضایت مشتریانشان معطوف ساخته اند. کیفیت، نوآوری، قابلیت اطمینان و فن آوری، مهم ترین ویژگی های مورد توجه در صنعت ماشین آلات نساجی ایتالیاست.
برتری تکنولوژی های نساجی ایتالیا این است که در بسیاری از کشورهایی که آنها  را خریداری کرده اند (در حدود ۱۳۰ کشور)، تست شده اند. در سال ۲۰۰۶، ۷۸% کل فروش ایتالیا (با ارزش ۲۱۰۰ میلیون یورو) را صادرات تشکیل داده است. آسیا (با سهم ۴۶ درصدی) اصلی ترین بازار هدف برای صادرکنندگان ایتالیایی بوده و بعد از آن کشورهای اروپایی (با ۳۵%)، امریکای لاتین (با ۷%)، امریکای شمالی (با ۶%)، و افریقا (با ۶%) در رتبه های بعدی قرار می گیرند. 

 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

2 روز ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

2 روز ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

3 روز ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

3 روز ago

ریچارد آرکرایت پیشگام انقلاب صنعتی و پدر سیستم کارخانه‌های مدرن

ریچارد آرک‌رایت: پدر سیستم کارخانه های صنعتی مدرن ریچارد آرکرایت بود. او که یک مرد…

3 روز ago

تفکر طراحی رویکردی برای خلق محصولات کاربرمحور و نوآورانه

تفکر طراحی روش یا رویکردی است که به افراد (مانند مدیران محصول یا طراحان محصول)…

4 روز ago