دبیر اتحادیه صادرکنندگان پوشاک ایران گفت: کاهش ۲۶ درصدی صادرات پوشاک نگرانکننده است.
مهدی یکتا پیش از ظهر امروز در یک نشست خبری در محل این اتحادیه با بیان اینکه هر ساله ما ۱۵ تا ۲۰ درصد رشد صادرات داشتهایم گفت: در حال حاضر برای اولین بار شاهد کاهش شدید صادرات نساجی و پوشاک هستیم و دلایل آن مربوط به بحران اقتصادی جهانی و داخلی در سال ۸۸، بروز رکود تورمی و عدم وجود سیاست حمایت از صادرات در دولت بوده است.
وی افزود: هنوز ضرایب حمایتی صادرات در سال ۸۹ مشخص نشده است و برنامه سال ۹۰ هم مشخص نیست در حالی که همه سازمانها بسته حمایتی در راستای اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها دارند اما سازمان توسعه تجارت و وزارت بازرگانی هیچ حمایتی از صادرات انجام نمیدهد.
وی گفت: معوقات جوایز صادراتی مزید بر علت شده است و هنوز صادرکنندگان درصد ناچیز ۳ و ۵ درصدی جوایز صادراتی را دریافت نکردهاند.
*۷۰ درصد کالاهای تولید داخل با مارک خارجی تولید میشوند
همچنین سعید حسینزاده با اشاره به افزایش قاچاق پوشاک گفت: استفاده از خلاء قوانین و مقررات باعث افزایش کالای قاچاق شده است به طوری که رسانهها همواره این موضوع را مطرح میکنند که کالاهای داخلی بیکیفیت است در حالی که بیش از ۷۰ درصد کالاهای تولید داخل با مارک خارجی تولید میشوند لذا لازم است که کالای داخلی به مصرفکننده شناسانده شود.
نمایشگاه بینالمللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایشها…
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…