Categories: اخبار نساجی

ماهانه یک میلیارد دلار باید خرج پارس‌جنوبی شود / هر روز تاخیر ۱۰۰ میلیون دلار ضرر دارد

 

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه برای تحقق اهداف توسعه پارس جنوبی باید ماهانه یک میلیارد دلار منابع مالی در توسعه این میدان مشترک گازی هزینه شود زیان هر روز تاخیر در توسعه پارس جنوبی را ۱۰۰ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: فرصت آزمون و خطا نداریم.
به گزارش مهر، رکن‌الدین جوادی در تشریح مهمترین برنامه‌های توسعه پارس جنوبی در دولت تدبیر و امید با بیان اینکه برای تحقق کامل توسعه تمامی فازهای پارس جنوبی تا دو سال آینده باید حدود ۲۵ میلیارد دلار سرمایه در این میدان مشترک گازی سرمایه‌گذاری شود، گفت: به عبارت دیگر برای تحقق اهداف توسعه‌ای پارس جنوبی باید ماهانه یک میلیارد دلار منابع مالی و اعتباری هزینه شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت با تاکید بر اینکه در شرکت نفت و گاز پارس به عنوان متولی توسعه پارس جنوبی باید برای حدود ۳۵ میلیون دلار به صورت روزانه باید تصمیم سازی و تصمیم گیری شود، تصریح کرد: تا منابع مالی به موقع در پروژه‌ها هزینه شود که این فرآیند نیازمند ساز و کار دقیق است.

معاون وزیر نفت همچنین درباره درآمدهای حاصل از توسعه هر فاز استاندارد پارس جنوبی، تصریح کرد: اگر درآمد هر فاز از پارس جنوبی حدود ۲.۵ میلیارد دلار در سال باشد از مجموعه ۱۲ فازهای توسعه نیافته پارس جنوبی، سالانه ۳۰ میلیارد دلار درآمد حاصل می شود.

این عضو هیات مدیره شرکت ملی نفت، افزود: اگر درآمد ۳۰ میلیارد دلار را بر هر روز تاخیر در توسعه فازهای پارس جنوبی تقسیم شود، رقمی معادل ۱۰۰ میلیون دلار حاصل می شود و این بدین معنا است که این شرکت روزانه باید ۳۵ میلیون دلار هزینه و ۱۰۰ میلیون دلار به درآمد کشور اضافه کند.

این مقام مسئول با یادآوری اینکه با هر روز تاخیر در بهره‌برداری پروژه های پارس جنوبی، به اندازه ۳ روز هزینه که معادل یک روز درآمد شرکت نفت و گاز پارس است، ضرر خواهیم کرد، اظهار داشت: برای بهبود امور و فعالیت‌های شرکت نفت و گاز پارس به صورت روزانه تلاش کرد و انجام فعالیتی که مختص به امروز است نباید به فردا واگذار شود.

معاون وزیر نفت تاکید کرد: عوامل متعددی در تاخیر پروژه های پارس جنوبی دخیل است که با هنر مدیریت می توان آنها را شناسایی و در راستای بهبود امور قدم برداشت.

جوادی با بیان اینکه برای به ثمر رساندن پروژه‌های پارس جنوبی، فرصت آزمون و خطا وجود ندارد، تاکید کرد: زیرا با هر روز تاخیر از درآمد ۱۰۰ میلیون دلاری، کشور بی نصیب خواهد ماند و این رقم بزرگی است و باید با احساس مسئولیت زمان را از دست ندهیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، خط قرمز شرکت نفت و گاز پارس را زمان اعلام کرد و گفت: اگر به زمان توجه شود و در اولویت فعالیت ها قرار گیرد؛ بی تردید صرفه جویی نیز به دنبال آن ایجاد خواهد شد.

وی همچنین از شرکت نفت و گاز پارس به عنوان یک شرکت بزرگ با ماموریت پیچیده یاد کرد و افزود: این شرکت همزمان در دو بخش توسعه ای و تولیدی فعالیت می کند و این موضوع یکی از دلایل پیچیدگی این شرکت است.

معاون وزیر نفت در پایان بر روند تسریع پیشرفت پروژه های نفت و گاز پارس تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: درآمد ۱۰۰میلیون دلاری روزانه از فازهای پارس جنوبی باید هر چه زودتر باید محقق شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

8 ساعت ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

10 ساعت ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

1 روز ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

2 روز ago

پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران

از تأسیس تا پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران یکی از قدیمی…

3 روز ago

استراتژی جدید شرکت آراز در زمینه صادرات محصولات (ویدیو)

نوآوری و کیفیت در قطعات و تجهیزات نساجی با استراتژی جهانی جولا (گروه صنعتی بازرگانی…

3 روز ago