مرکز آمار ایران متوسط درآمد سالانه هر خانوار شهری و روستایی را به ترتیب بیش از ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان اعلام کرد که برهمین اساس، متوسط درآمد ماهانه هر خانوار شهری بیش از ۸۳۳ هزار تومان و هر خانوار روستایی بیش از ۴۹۱ هزار تومان میشود.
به گزالرش خبرگزاری مهر، مرکز آمار ایران اعلام کرد: طرح آمارگیری هزینه و درآمد خانوار با قدمتی نزدیک به ۵۰ سال از مهمترین طرح های آماری مرکز آمار ایران است. هدف کلی این طرح، برآورد متوسط هزینه ها و درآمد یک خانوار شهری و یک خانوار روستایی در سطح کشور و استانها است.
در سال ۱۳۸۹ تعداد خانوارهای آمارگیری شده در این طرح ۱۸۷۰۱ خانوار نمونه در نقاط شهری و ۱۹۵۸۴ خانوار نمونه در نقاط روستایی کشور است.
نگاهی به اهم نتایج طرح در سال ۱۳۸۹ در مناطق شهری و روستایی نشان می دهد که۹۱ درصد از خانوارهای آمارگیری شده شهری از گاز لوله کشی ، ۸۸ درصد از تلفن همراه و ۳۷ درصد از اتومبیل شخصی استفاده کرده اند. این ارقام برای سال ۱۳۸۸ به ترتیب ۹۰، ۸۶ و ۳۶ درصد بوده است. همچنین نحوه تصرف محل سکونت ۲۳.۵ درصد از خانوارهای شهری، اجاری و رهنی است که در سال ۱۳۸۸ این رقم ۲۴.۴ درصد بوده است.
متوسط کل هزینه خالص سالانه یک خانوار شهری ۱۱۳۶۷۸ هزار ریال بوده است که نسبت به رقم مشابه در سال قبل ۱۴.۶۰ درصد افزایش نشان می دهد. از کل هزینه سالانه خانوار شهری ۲۶۱۵۷ هزار ریال با سهم ۲۳ درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۸۷۵۲۰ هزار ریال با سهم ۷۷ درصد مربوط به هزینه های غیر خوراکی بوده است. در بین هزینه های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ۲۶ درصد مربوط به هزینه گوشت و در بین هزینه های غیر خوراکی بیشترین سهم با ۴۲ درصد مربوط به مسکن بوده است.
متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار شهری ۱۰۶۱۵۶ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل ۱۳.۴۱ درصد افزایش داشته است، منبع تامین درآمد خانوارهای شهری نشان می دهد که ۳۳ درصد درآمد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۱۸ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیر کشاورزی و ۴۹ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.
۴۰ درصد از خانوارهای آمارگیری شده روستایی از گاز لوله کشی، ۷۳ درصد از تلفن همراه و ۱۸ درصد از اتومبیل شخصی استفاده کرده اند. این ارقام برای سال ۱۳۸۸ به ترتیب ۳۵ ، ۶۵ و ۱۵ درصد بوده است. همچنین نحوه تصرف محل سکونت ۵.۳ درصد از خانوارهای روستایی، اجاری و رهنی است که در سال ۱۳۸۸ این رقم ۵.۶ درصد بوده است.
متوسط کل هزینه خالص سالانه یک خانوار روستایی ۶۸۴۷۷ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل ۱۵.۵۵ درصد افزایش نشان می دهد. از کل هزینه سالانه خانوار روستایی ۲۶۱۳۷ هزار ریال با سهم ۳۸ درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۴۲۳۴۰ هزار ریال با سهم ۶۲ درصد مربوط به هزینه های غیر خوراکی بوده است. در بین هزینه های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ۲۵ درصد مربوط به هزینه گوشت و در بین هزینه های غیر خوراکی، بیشترین سهم با ۲۶ درصد مربوط به مسکن بوده است.
متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار روستایی ۵۹۳۳۷ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل ۱۳.۱۶ درصد، افرایش داشته است. از این مقدار ۳۳ درصد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۳۴ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیر کشاورزی و ۳۳ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.
نمایشگاه بینالمللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایشها…
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…