Categories: اخبار نساجی

متوسط درآمد ماهانه هر خانوار شهری ۸۳۳ هزار تومان اعلام شد

مرکز آمار ایران متوسط درآمد سالانه هر خانوار شهری و روستایی را به ترتیب بیش از ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان اعلام کرد که برهمین اساس، متوسط درآمد ماهانه هر خانوار شهری بیش از ۸۳۳ هزار تومان و هر خانوار روستایی بیش از ۴۹۱ هزار تومان می‌شود.

به گزالرش خبرگزاری مهر، مرکز آمار ایران اعلام کرد: طرح آمارگیری هزینه و درآمد خانوار با قدمتی نزدیک به ۵۰ سال از مهمترین طرح های آماری مرکز آمار ایران است. هدف کلی این طرح، برآورد متوسط هزینه ها و درآمد یک خانوار شهری و یک خانوار روستایی در سطح کشور و استانها است.

در سال ۱۳۸۹ تعداد خانوارهای آمارگیری شده در این طرح ۱۸۷۰۱ خانوار نمونه در نقاط شهری و ۱۹۵۸۴ خانوار نمونه در نقاط روستایی کشور است.

نگاهی به اهم نتایج طرح در سال ۱۳۸۹ در مناطق شهری و روستایی نشان می دهد که۹۱ درصد از خانوارهای آمارگیری شده شهری از گاز لوله کشی ، ۸۸ درصد از تلفن همراه و ۳۷ درصد از اتومبیل شخصی استفاده کرده اند. این ارقام برای سال ۱۳۸۸ به ترتیب ۹۰، ۸۶ و ۳۶ درصد بوده است. همچنین نحوه تصرف محل سکونت ۲۳.۵ درصد از خانوارهای شهری، اجاری و رهنی است که در سال ۱۳۸۸ این رقم ۲۴.۴ درصد بوده است.

متوسط کل هزینه خالص سالانه یک خانوار شهری ۱۱۳۶۷۸ هزار ریال بوده است که نسبت به رقم مشابه در سال قبل ۱۴.۶۰ درصد افزایش نشان می دهد. از کل هزینه سالانه خانوار شهری ۲۶۱۵۷ هزار ریال با سهم ۲۳ درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۸۷۵۲۰ هزار ریال با سهم ۷۷ درصد مربوط به هزینه های غیر خوراکی بوده است. در بین هزینه های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ۲۶ درصد مربوط به هزینه گوشت و در بین هزینه های غیر خوراکی بیشترین سهم با ۴۲ درصد مربوط به مسکن بوده است.
متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار شهری ۱۰۶۱۵۶ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل ۱۳.۴۱ درصد افزایش داشته است، منبع تامین درآمد خانوارهای شهری نشان می دهد که ۳۳ درصد درآمد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۱۸ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیر کشاورزی و ۴۹ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.

۴۰ درصد از خانوارهای آمارگیری شده روستایی از گاز لوله کشی، ۷۳ درصد از تلفن همراه و ۱۸ درصد از اتومبیل شخصی استفاده کرده اند. این ارقام برای سال ۱۳۸۸ به ترتیب ۳۵ ، ۶۵ و ۱۵ درصد بوده است. همچنین نحوه تصرف محل سکونت ۵.۳ درصد از خانوارهای روستایی، اجاری و رهنی است که در سال ۱۳۸۸ این رقم ۵.۶ درصد بوده است.

متوسط کل هزینه خالص سالانه یک خانوار روستایی ۶۸۴۷۷ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل ۱۵.۵۵ درصد افزایش نشان می دهد. از کل هزینه سالانه خانوار روستایی ۲۶۱۳۷ هزار ریال با سهم ۳۸ درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۴۲۳۴۰ هزار ریال با سهم ۶۲ درصد مربوط به هزینه های غیر خوراکی بوده است. در بین هزینه های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ۲۵ درصد مربوط به هزینه گوشت و در بین هزینه های غیر خوراکی، بیشترین سهم با ۲۶ درصد مربوط به مسکن بوده است.

متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار روستایی ۵۹۳۳۷ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل ۱۳.۱۶ درصد، افرایش داشته است. از این مقدار ۳۳ درصد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۳۴ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیر کشاورزی و ۳۳ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه The Holy Art آثار فرش سمیه صالحی

نمایشگاه The Holy Art که شامل یک مجموعه گالری هنری بین المللی واقع در شهرهای…

15 ساعت ago

علی همتی، کارآفرین برتر استان تهران در همایش صنعت و معدن

علی همتی: کارآفرین برتر تهران در همایش تجلیل از تولیدکنندگان صنعت و معدن پیشرفت و…

2 روز ago

حضور ۱۲۰ شرکت خارجی از ۱۳ کشور در نمایشگاه صنعت نساجی

سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نساجی ایران دیروز (۲۹ مردادماه) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران…

3 روز ago

تغییرات جدید در هیات مدیره انجمن دارندگان نشان های تجاری پوشاک ایران

اخیرا به استناد ماده ۲۷ اساسنامه تشکل ها تغییراتی در هیات مدیره انجمن دارندگان نشان…

5 روز ago

کیفیت کالاهای نساجی به کیفیت آب وابسته است

همانطور که کیفیت آب مصرفی روزانه ما بر روی سلامت ما تاثیر مستقیم و مهمی…

5 روز ago

شماره ۸۷ مجله نساجی کهن ویژه نامه مردادماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 87 مجله نساجی کهن استراتژی جدید شرکت…

1 هفته ago