Categories: اخبار نساجی

محدود شدن حمل و نقل دریایی صادرات چرم را به شدت کاهش داد

 

 

نایب ‌رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان سالامبور و چرم ایران گفت: محدود شدن حمل و نقل دریایی صادرات چرم را بشدت کاهش داده است.

محمد لاهوتی، نائب رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان سالامبور و چرم ایران اظهار داشت: با شرایط بوجود آمده پیش بینی می‌شود ارزش و میزان صادرات چرم امسال نسبت به سال گذشته با کاهش چشمگیری مواجه شود.

نائب رییس کنفدراسیون صادرات ایران افزود: سال گذشته ارزش صادرات محصولات چرمی حدود ٢٠٠ میلیون دلار بوده که از این میزان حدود ١٨۵ میلیون دلار سالامبور و وت بلو و الباقی کراست و چرم بوده است اما با مشکلاتی که در زمینه حمل و نقل دریایی و زمینی بوجود آمده و نیز گسترش تحریم‌ها به نظر می‌رسد امسال میزان صادرات با کاهش مواجه شود.

لاهوتی گفت: هر چند در آبان ماه سال گذشته صادرات وت‌بلو و سالامبور حدود ۴۵ روز ممنوع شد اما در حال حاضر صادرات وت‌بلو ازاد و سالامبًور نیز با اخذ عوارض ۵ درصدی صادر می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: در سالهای گذشته صادرات چرم ایران بیشتر به کشورهای اروپایی و به خصوص ایتالیا بود این کشور بزرگ‌ترین خریدار ما طی ۱۰۰ سال گذشته بوده است اما با مشکلاتی که در زمینه نقل و انتقال پول به ایران بوجود آمد هم اکنون ۳ کشور چین هند و پاکستان در آسیا جایگزین کشورهای اروپایی شده‌اند.

لاهوتی افزود: در حال حاضر با وجود شرایط تحریمی که بوجود آمده تنها کشتی رانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت‌های تابعه آن می‌توانند کالاهای کشور را حمل کنند که تعدادشان نیز محدود است اما در گذشته کشتی‌های چینی و دیگر خطوط هم به حمل و نقل کالاهای ایرانی می‌پرداختند اما در حال حاضر تنها کشتی رانی جمهوری اسلامی فعالیت داردو بقیه خطوط تقریبا متوقف شده است.

وی خاطر نشان کرد: افزایش کالاهای صادراتی و محدود شدن خطوط کشتی رانی موجب زمین گیر شدن کالا‌ها در بندر عباس شده که این موضوع برای کالاهای فاسد شدنی همچون سالامبور مضر بوده و باعت تخریب آن می‌شود.

این مقام مسئول افزود: همچنین صادرات کالا توسط کامیون‌ها هم کاسته شده زیرا آن‌ها تنها می‌توانند اجناس را از ایران به یکی از کشورهای اروپایی ببرند اما در راه بازگشت کالایی نمی‌توانند به ایران حمل کنند و همین امر باعث شده هزینه حمل و نقل تا ۳ برابر افزایش یابد.

وی افزود: حمل کالاهای همچون سالامبور و وتبلو که بصورت خیس ارسال می‌گردنند بدلیل خارج شدن اسید و غیره از آن از بنادر جبل علی و سایر بنادر همسایه نیز به سختی انجام می‌شد که اخیرا کلا ممنوع شده است.

لاهوتی در خاتمه گفت: مسئولین باید با توجه به مشکلات عدیده که بر سر راه صادرکنندگان است به موضوع حمل و نقل زمینی و دریایی توجه ویژه‌ای داشته باشند و مشکلات را حل کنند و در غیر اینصورت صادرات کشور با مشکل جدی روبرو می‌شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

بازگشت ایران به صحنه بین المللی در نمایشگاه دموتکس دبی

مصاحبه با آقای مهرداد زکی پور کارشناس صنعت فرش ماشینی: نمایشگاه دموتکس خاورمیانه با یک…

1 روز ago

به برگزارکنندگان دموتکس دبی اعتماد داریم و به آینده آن امیدواریم

مصاحبه با آقای سعید منزوی زاده مدیر عامل قالی سلیمان: نمایشگاه دموتکس دبی بعد از…

2 روز ago

فرش بهشتی در مسیر گسترش صادرات؛ اینبار دموتکس دبی

مصاحبه با آقای محمد بهشتی مدیرعامل فرش بهشتی: شرکت فرش بهشتی با توجه به اینکه…

2 روز ago

با حمایت دموتکس، دبی را به مرکز تجارت فرش ایرانی تبدیل می کنیم

مصاحبه با آقای مرتضی سودایی مدیر عامل قالی زرتشت: قالی زرتشت از سال 2014 حضور…

3 روز ago

استقبال از محصولات قالیچین در نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

محمد جواد کمالیان مدیر عامل شرکت قالیچین: خدمات شرکت قالیچین : زمینه های معرفی محصولات…

3 روز ago

فرش سورنا و استفاده از هوش مصنوعی در بازاریابی فرش

مصاحبه با آقای رضا محمودیان مدیر شرکت فرش سورنا در نمایشگاه دموتکس دبی 2024: فرش…

3 روز ago