به گزارش کهن و به نقل از تارنمای وزارت صنعت، معدن و تجارت، «افسانه محرابی» عصر سه شنبه در حاشیه بازدید از یک واحد صنعتی و تولیدی پوشاک افزود: استفاده از فناوری، دانش و ماشینآلات روز جهان و همچنین صادرات محصولات تولید شده خارجی در ایران با برند ایرانی به بازارهای جهانی یکی از شروط ایران در دوران پسابرجام برای همکاریهای اقتصادی با سایر کشورهای جهان است.
به گفته این مسوول، برای عملیاتی کردن ماده ۳ دستورالعمل ساماندهی واردات پوشاک و با هدف انتقال دانش فنی و مهارتی در زمینه طراحی و مد، ورود به زنجیره جهانی ارزش و پیوستن به بازارهای بینالمللی، نخستین گام بلند و جدی در صنعت نساجی ایران برداشته شد.
وی با اشاره به همکاری معاونت توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بانک توسعه تعاون برای تحقق سهم صنعت نساجی از اشتغالزایی خاطرنشان کرد: برای تحقق این هدف، اجرای طرح «تکاپو» کلید زده شد.
به گزارش ایرنا، با اجرای طرح تکاپو (توسعه کسب و کار، اشتغال پایدار) می توان ایران را کارخانه و بخش قابل توجهی از اقتصاد کشور را به سوی تولید هدایت کرد؛ کارخانهای که با دستان توانمند نیروی جوان کارآمد ایرانی اداره شود و کالا به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کند.
مدیرکل دفتر صنایع نساجی وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: در مراحل اولیه طرح تکاپو و برنامه اشتغال فراگیر که با همکاری وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت و بانک توسعه تعاون و یکی از برندهای تجاری پوشاک ترکیه به اجرا درآمده، صادرات تا سقف سالیانه ۲۰ میلیون یورو انواع پوشاک از تولیدکنندگان ایرانی (با ظرفیت تولید نزدیک به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه لباس و اشتغال پنج هزار نفر) انعقاد قراردادهای متعددی با تولیدکنندگان پوشاک داخلی پیشبینی شده است.
محرابی ادامه داد: همچنین تعهد به آموزشهای تخصصی، انتقال دانش فنی تولید انبوه، افزایش بهره وری و کاهش قیمت تمام شده از دیگر مزیت ها و تعهدات این برند بینالمللی است.
وی گفت: با توجه به سیاستهای دولت در زمینه همکاریهای اقتصادی پسابرجامی و اینکه مقرر شد طرف خارجی نیز سهمی از بازار صادراتی خود را در اختیار ایران قرار داده و محصولاتی را که در ایران تولید میکنند به سایر کشورها صادر کند.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…