دبیر کل شورای بازرگانی ایران و ترکیه از برگزاری دو نشست تجاری میان ایران و ترکیه با محوریت مسائل بانکی، توافقات جدید در زمینه وضع تعرفههای ترجیحی و آشنایی بیشتر بازرگانان ترکیه در اردیبهشت ماه خبر داد و تصریح کرد که بازرگانان ترکیهای به دنبال آشنایی بیشتر با مراکز تولیدی و تجاری ایران هستند.
سید جلال ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا، به تشریح نتایج این دو نشست اقتصادی میان ایران و ترکیه پرداخت گفت: اولین نشست بازرگانی ایران و ترکیه در اردیبهشت ماه از سوی موسسه مطالعات راهبردی آسیایی (TASAM) و با همکاری مرکز توسعه منطقه شرق ترکیه (آناتولی)، وزارت امور خارجه ایران (دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی) و همچنین سفارت ایران در ترکیه در اردیبهشت ماه برگزار شد.
وی با اشاره به برخی نتایج این نشست تجاری افزود: در این نشست تجاری نقش شهرهای مرزی، ظرفیت رسانهها، رشد و توسعه اقتصادی دو طرف توسط کارشناسان و برخی مسئولان دو کشور مورد بررسی قرار گرفت.
این کارشناس اقتصادی در حوزه مسائل ترکیه با اشاره به برگزاری دیگر نشست تجاری میان ایران و ترکیه عنوان کرد: دومین نشست بازرگانی میان دو کشور نیز روز ۲۷ اردیبهشت به دعوت اتاق بازرگانی آنکارا و با شرکت سفیر ایران در ترکیه، مستشار اقتصادی در آنکارا، رئیس شورای بازرگانی ترکیه در ایران و با همکاری و همراهی اتحادیه دیک (DIYEK) (اتحادیه اتاق های بازرگانی و صنایع و کشاورزی و معادن ترکیه) در آنکارا برگزار شد.
ابراهیمی به بیان جزییات این نشست تجاری پرداخت و اعلام کرد: در این نشست بیش از ۳۰۰ نفر از بازرگانان ترکیه در آن شرکت کردند و در پنل گفتمان رودررو به سوالات بازرگانان و صنعتگران پاسخ دادند. هدف از برگزاری این نشست امضا موافقت نامه جدید در زمینه تعرفههای ترجیحی جدید، توسعه روابط بانکی و سرمایهگذاری دو سویه بود.
دبیر کل شورای بازرگانی ایران و ترکیه تصریح کرد: ترکیه با ایجاد نشست های تجاری با همکاری TOBB (مرکز اتاق های بازرگانی و بورس های ترکیه) و DIYEK (اتحادیه اتاق های بازرگانی و صنایع و کشاورزی و معادن ترکیه) سعی در آشنا کردن تجار ترکیه با مراکز تولید و حوزه های تجاری ایران را دارد. این امر در حالی است که علاوه بر مرکز مستشاری اقتصادی ایران در آنکارا در کنسولگری های استانبول، ارضروم و طرابوزان، با ایجاد تماس با بازرگانان و اعضای اتاق های بازرگانی و اتاق های مستقل مراکز ایالت های ترکیه سعی در شناساندن تواناییها و امکانات تجاری ایران به بازرگانان ترکیه را دارد.
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…
نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…
فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزهها عبارتند…
صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامینکننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…