رییس سازمان حمایت عواملی نظیر رشد نقدینگی، تغییرات نرخ ارز، قیمتهای جهانی، رشد دستمزدها، افزایش قیمت حاملهای انرژی و افزایش قیمت مواد اولیه را از مولفههای اثرگذار بر رشد قیمتها دانست و گفت: این عوامل باعث افزایش قیمتها میشود و مردم باید افزایش منطقی نرخ کالاها را بپذیرند.
سیدجواد تقوی – رییس سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان و تولیدکنندگان – در جلسه کمیسیون تنظیم بازار استان گفت: در مدیریت بازار فرایندی را کنترل میکنیم که شامل توزیع و نظارت و بازرسی است.
وی افزود: شبکه مدیریت بازار مشکلات ساختاری از تامین تا نظارت و بازرسی دارد و در مواقعی که شرایط بحرانی میشود این مشکلات تشدید میشود.
او شرایط اقتصادی فعلی را از دوران جنگ تحمیلی سختتر دانست و با اشاره به اجرای طرح هدفمندی یارانهها گفت: هدفمندی یارانهها یکی از هفت محور تحول نظام اقتصادی است و برای اصلاح وضعیت اقتصادی باید سایر محورها نظیر نظام مالیاتی، بهرهوری، نظام گمرکی و … اصلاح شود.
وی افزود: از زمان اجرای قانون هدفمندی یارانهها ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار بازرسی در کشور از واحدهای صنفی و تولیدی انجام شده و یک میلیون و ۲۰۰ هزار پرونده تخلف تشکیل شده است و ارزش تخلفات صورت گرفته در این مدت ۸۵ هزار میلیارد ریال بوده است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…