مرکز ملی فرش منابع درسی دوره های کاردانش را تامین می کند

 

سرپرست مرکز ملی فرش ایران از آمادگی این مرکز در حوزه تامین و تقویت منابع انسانی و تامین و تکمیل منابع درسی برای دوره های کاردانش وزارت آموزش و پرورش خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایرنا، تفاهم نامه همکاری بین معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش و مرکز ملی فرش ایران روز چهارشنبه به امضا رسید.

در این تفاهم نامه اهدافی همچون توسعه آموزش های مهارتی در هنر – صنعت فرش دستباف، افزایش ارتباط و تعامل میان آموزش های رسمی با نیاز بازار کار و استفاده بهینه از ظرفیت آموزشی مشترک برای توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور در حوزه فرش دستباف دنبال می شود.

سرپرست مرکز ملی فرش ایران در آیین امضای این تفاهم نامه با تاکید بر شعار امسال که سال اقتصاد و فرهنگ است، گفت: فرش دستباف ایران حامل وجوه مختلف فرهنگی، تاریخی و هنری است و در عین حال نقش های پر رنگ اقتصادی و صادراتی دارد و از این رو نمونه درخور تأملی برای به عینیت درآمدن شعار سال جاری است.

حمید کارگر ادامه داد: ما می خواهیم نسل جدید به سنت های دیرین و میراث کهن این سرزمین توجه کند و معتقدیم آموزش و پرورش در برقراری آشتی بین نوجوانان با گذشته های تاریخی در حوزه فرشبافی نقش شاخصی دارد.

سرپرست مرکز ملی فرش ایران با اشاره به سابقه همکاری ها در تدوین استانداردها و تکمیل و بازنگری در کتب درسی و نیز همراه شدن در توسعه و تجهیز هنرستان ها، اظهار داشت: نگاه ها به حوزه آموزش در هنر – صنعت فرش باید تقویت شود تا دانش آموزان با نگاهی مثبت به آموزش این هنر – صنعت روی آورند.

کارگر امضای این تفاهم نامه را گامی در مسیر پیوند برقرار کردن نسل جدید با فرش ایرانی دانست و اظهار امیدواری کرد: استفاده از ظرفیت های آموزش و پرورش بتواند کمک شایانی به تقویت و توسعه این هنر – صنعت داشته باشد.

در این آیین معاون وزیر آموزش و پرورش نیز با تاکید بر لزوم ارتقای تولیدات کیفی و کارآفرینی مبتنی بر آموزش گفت: تلاش آموزش و پرورش این است که با توجه به تقاضا و نیاز بازار، دانش آموزان را آموزش دهد.

علی زرافشان، با اشاره به توسعه متناسب آموزش با آمایش سرزمین، تصریح کرد: بررسی مناطق فرشخیز و اینکه بدانیم در چه مناطقی آموزش متوسطه بیشتر توان اجرایی دارد و به ارتقای کیفیت فرش در آن استان کمک می کند، از موارد مورد تاکید آموزش و پرورش است.

وی اظهار داشت: نیاز ما برآورد نیروی انسانی مورد نیاز با توجه به برنامه توسعه ای مرکز ملی فرش ایران برای هنر-صنعت فرش دستباف کشور است تا در ظرف زمانی برنامه ششم، بدانیم که چه مکان هایی را برای توسعه مدنظر قرار دهیم و استان های هدفگذاری مرکز ملی فرش ایران کجاست تا هم افزایی در منابع این هنر- صنعت کشور داشته باشیم.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

22 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

5 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

6 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

7 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

7 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago