Categories: اخبار نساجی

مشکلات جابه‌جایی پول بین تجار ایرانی و بانک‎های روسیه حل شده است

 

رئیس اتاق بازرگانی استان همدان گفت: در گذشته بازرگانان و صادرکنندگان نمی‎توانستند پول حاصل از تجارت خارجی خود را وارد کشور کنند ولی حالا بانک‌های روسیه در مقابل کالاهای صادراتی روبل روسیه پرداخت می‌کند.

سیدمجید موسوی در گفت‎‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: کالاهایی را می‎توان به عنوان کالای صادراتی از گمرک همدان عنوان کرد که از اتاق بازرگانی همدان گواهی مبدا برای آنها صادر شده و مدارک آن از گمرک صادر شده است.

وی افزود: براساس این مدارک و اسناد در ۹ ماهه امسال ۱۲۵ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان به سایر کشورها صادر شده و می‎توان اعلام کرد که از سایر گمرکات کشور نیز همین میزان کالا صادر شده است.

رئیس اتاق بازرگانی استان همدان در پاسخ به این سوال که آیا آمار سازمان صنعت، معدن و تجارت مبنی بر صادرات ۵۲۱ میلیون دلاری از همدان درست است، گفت: متاسفانه این آمار صادرات درست نبوده است.

موسوی درباره صادرات کالا از استان همدان به روسیه نیز گفت: در حال حاضر صادرات خوبی از استان همدان به روسیه صورت می‎گیرد ولی بخش قابل توجهی از کالاهای همدان به روسیه از سایر گمرکات کشور صورت می‎‏گیرد.

وی با اعلام اینکه مشکلات جابه‌جایی پول بین تجار ایرانی و بانک‎های روسیه حل شده است، افزود: در گذشته بازرگانان و صادرکنندگان نمی‎توانستند پول حاصل از تجارت خارجی خود را وارد کشور کنند ولی حالا بانک‌های روسیه در مقابل کالاهای صادراتی روبل روسیه پرداخت می‌کند.

به گزارش تسنیم، در آخرین جلسه کارگروه صادرات غیرنفتی استان همدان آمار صادرات کالا از همدان در ۹ ماهه امسال ۵۲۱ میلیون دلار اعلام شد که تعجب مدیران و حتی استاندار همدان را نیز برانگیخت.

در سال‌های گذشته آمار اعلام شده از سوی سازمان توسعه تجارت به عنوان آمار اصلی صادرات استان همدان در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته و براساس این آمار رسانه‎ها تحلیل‌های خود را داشتند.

اما امسال با توجه به هدفگذاری صادرات ۷۰۰ میلیون دلاری از استان همدان به یکباره منابع اعلام آمار در همدان تغییر کرده و دیگر آمار سازمان توسعه تجارت ایران مبنای کار قرار نگرفت.

امروز شاهد هستیم که سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان آمار جابه‌جایی کالا که توسط اداره‌کل حمل و نقل و پایانه‌های همدان ارائه می‎شود را ملاک صادرات ۵۲۱ میلیون دلاری قرار داده و این آمار را صادرات اصلی و واقعی استان همدان می‎داند.

صادرات غیرنفتی تنها براساس آمار نبوده و باید نتایج اقتصادی آن از جمله افزایش تولید در استان مشخص و روشن باشد و از این انتظار می‎رود در راستای راستی‎آزمایی این آمار اقدام شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

4 ساعت ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

6 ساعت ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

1 روز ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

2 روز ago

پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران

از تأسیس تا پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران یکی از قدیمی…

3 روز ago

استراتژی جدید شرکت آراز در زمینه صادرات محصولات (ویدیو)

نوآوری و کیفیت در قطعات و تجهیزات نساجی با استراتژی جهانی جولا (گروه صنعتی بازرگانی…

3 روز ago