Categories: اخبار نساجی

مشکل استفاده از منابع ارزی است نه کمبود آن / آل اسحاق: مهمترین مساله ارز، ثبات است

 

در راستای اظهارات برخی از صادرکنندگان مبنی بر این که کاهش نرخ ارز صادرات را متضرر کرده است رییس اتاق بازرگانی تهران گفت: افزایش نرخ ارز تعادل اقتصاد را به هم می زند. جهت واقعی اقتصاد رساندن ارز به کمتر از ۳۰۰۰ تومان است.

به گزارش سایت خبری اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران، یحیی آل اسحاق، رییس اتاق بازرگانی تهران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اظهارات برخی از صادرکنندگان در راستای افزایش نرخ ارز در بازار گفت: مهمترین مسئله‌ مطرح در رابطه با نرخ ارز ثبات آن در بازار است.

وی ادامه داد: ثبات نرخ ارز در بازار نه تنها به نفع مصرف‌کنندگان بوده بلکه واردکنندگان، تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان نیز از ثبات آن سود می‌برند.

آل اسحاق با بیان این‌که مهمترین وظیفه بانک مرکزی نیز در این بین این است که تلاطم نرخ ارز را در محدوده مشخص مدیریت کند خاطرنشان کرد:‌ علاوه بر این بانک مرکزی باید به دنبال حفظ ارزش پول ملی نیز باشد.

رییس اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر این‌که نرخ ارز در چند حوزه اقتصادی تاثیرگذار است درباره ادعای صادرکنندگان مبنی بر این که کاهش نرخ ارز به صادرات لطمه وارد کرده است بیان کرد: شاید بالا رفتن نرخ ارز برای صادرکنندگان در کوتاه مدت مفید باشد اما باید توجه کرد که افزایش نرخ ارز تعادل اقتصاد را به هم می‌زند.

وی گفت: مشکل ما در حال حاضر کمبود منابع ارزی نیست بلکه مشکل ما چگونگی استفاده از این منابع است. با امید به حل و فصل واقعی مشکلات می توان به استفاده ازمنابع ارزی امیدوار بود.

آل اسحاق با تاکید بر این‌که جهت واقعی نرخ ارز در اقتصاد به سمت بالا نیست، بیان کرد: نرخ ارز در کشور باید زیر ۳۰۰۰ تومان باشد و هر اظهارنظری برای بالا بردن نرخ آن به ضرر اقتصاد کشور است.

رییس اتاق بازرگانی تهران با بیان این‌که افزایش نرخ ارز نه تنها به نفع صادرکنندگان بلکه به جهت تامین کسری بودجه به نفع دولت نیز هست خاطرنشان کرد: دولت برای تامین ریال نرخ ارز را مشخص می‌کند ولی باید بدانیم که مصالح اقتصادی کشور تعادل نرخ ارز و رساندن آن به زیر ۳۰۰۰ تومان است.

وی در پایان گفت: هیچ کسی نباید به دنبال افزایش نرخ ارز باشد. دولت باید توان خود را باید برای ثبات و رساندن نرخ آن به زیر ۳۰۰۰ تومان به کار ببرد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

21 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

5 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

6 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

7 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

7 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago