مشکل ساختمان اتحادیه فرش همدان با حضور استاندار حل شود

رئیس سازمان بازرسی همدان گفت: اختلاف موجود بین سازمان صنعت، معدن و تجارت با جهاد کشاورزی در موضوع ساختمان اتحادیه فرش باید با حضور استاندار حل و فصل شود.

اکبر عابدی ظهر امروز در جلسه‌ بررسی مشکلات اتحادیه فرش استان با اشاره به اینکه در مواقعی بی‌توجهی نسبت به فرش همدان صورت گرفته است، افزود: امیدواریم استان همدان با افت و خیزی که در مسئله فرش داشته است باز هم بتواند در این عرصه به صورت فعال ایفای نقش کند چرا که هنوز بافنده‌های قدیمی همدان فعالانه کار می‌کنند.

وی با بیان اینکه همدان باید در بازار مشتری فرش مخاطب‌شناسی کند، افزود: با شناسایی علایق و سلیقه‌های متفاوت می‌توان بازار فرش را رونق دوباره‌ای داد و آن را در بازارهای جهانی وارد کرد.

رئیس سازمان بازرسی همدان با اشاره به اختلاف پیش آمده بین سازمان صنعت، معدن‌ و تجارت همدان با جهاد کشاورزی در خصوص ساختمان کنونی اتحادیه فرش اظهار کرد: در سال ۱۳۸۲ این ساختمان بر اساس توافق صورت گرفته بین سازمان بازرگانی و جهاد کشاورزی وقت، قرار بود که با منفک شدن فرش از جهاد کشاورزی به سازمان بازرگانی سابق اعطا شود.

وی اضافه کرد: در مورد این ساختمان حتی اگر سند آن به نام جهاد کشاورزی نیز باشد، جهاد کشاورزی نمی‌تواند مانع از انتقال سند به نام اتحادیه شرکت فرش شود.

عابدی تصریح کرد: جهاد کشاورزی با توجه به محدودیت منابع مالی، این ساختمان را که سند آن به نام جهاد کشاورزی است، به فروش گذاشته است که این مسئله باید در حضور استاندار تصمیم‌گیری و حل شود.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی به عنوان سازمان مرجع برای حل اختلاف دستگاه‌های دولتی رسیدگی می‌کند که مسئله بین سازمان صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی از راه میان‌بر از طریق استانداری قابل حل است.

رئیس سازمان بازرسی همدان با اشاره به اهمیت فرش همدان اظهار کرد: هر چه بافنده‌ها و اتحادیه‌ها فعال‌تر باشند دامنه سودجویی دلالان نیز به حداقل می‌رسد.

وی با اشاره به اهمیت مخاطب‌شناسی در زمینه فرش یادآور شد: اگر فرش با مخاطب‌شناسی و نیازسنجی بافته شود می‌تواند بازارهای داخلی و خارجی را تسخیر کرده و با اعلام نیاز پیش رود.

عابدی با اشاره به نیازسنجی تعاونی‌ها توسط اتحادیه‌ها اضافه کرد: با تفاهم عملی، عینی و همخوانی که بین دولت و بخش خصوصی وجود دارد، می‌توان بسیاری از مشکلات تعاونی‌ها را به وزارتخانه منعکس کرد تا دولت نیز مصوبه لازم را از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر کند.

وی در پایان با تأکید بر اهمیتی که برند فرش همدان دارد، افزود: جهاد کشاورزی می‌تواند با عدم فروش این ساختمان، آن را در اختیار اتحادیه فرش گذاشته و سند را نیز به نام این اتحادیه انتقال دهد.

 

منبع: کارپتور

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

2 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

6 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

7 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 هفته ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

1 هفته ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

2 هفته ago