آقای هادی آقایی در مصاحبه با مجله کهن فرمودند: گروه صنعتی فرش زمرد مشهد از ۳ شرکت مجزا تشکیل شده است. فرش زمرد مشهد شامل ریسندگی، بافندگی و تکمیل فرش ماشینی میباشد. سابقه این شرکت حدود ۲۵ سال است و در حدود ۱۷ سال گذشته نوسازی و توسعه های بسیار زیادی در این مجموعه صورت گرفته است شامل افزایش تعداد ماشین های بافندگی، توسعه خط ریسندگی، اصلاح خط ریسندگی قبلی و توسعه و تجهیز کامل خط تکمیل فرش ماشینی میباشد.
در قسمت تکمیل آخرین ماشینی که وارد ایران شد متعلق به شرکت SELLERS که کامل ترین خط بوده است و شرکت زمرد مشهد آن را خریداری کرده و در حال حاضر در مشغول به کار است.
در قمست های مختلف توسعه های بسیار زیادی بوده، شرکت زمرد مشهد در زمینه صادرات در چند سال گذشته فعالیت های زیادی را داشته است. زیر مجموعه شرکت زمرد مشهد، واحد رنگرزی و ریسندگی واقع در شهر فریمان است. در سال ۸۸ این کارخانه تاسیس شد و ابتدای کار با واحد رنگرزی الیاف شروع به فعالیت کرد.
به مرور زمان با توجه به بیشتر شدن نیاز بازار به نخ اکریلیک، توسعه در واحد رنگرزی احداث خط جدید انجام شد و در حال حاضر تولید نخ های ظریف برای فرش های ۱۲۰۰ شانه و ۱۵۰۰ شانه توسط سیستم کاردینگ در این خط انجام میشود.
واحد ریسندگی نگین مشهد در نزدیگی کارخانه فرش زمرد مشهد واقع در شهرک صنعتی توس از دیگر واحد این شرکت است که در زمینه چله پیچی، تابندگی انواع نخ های پروپیلن، نخ های پنبه ای و نخ های اکریلیک فعالیت میکند و این واحد شامل خط ذوب ریسی BCF میباشد.
تمام واحدهای تولیدی حتما باید برای یکبار از نمایشگاه های ITMA بازدید انجام دهند و از جدیدترین تغییراتی که در زمینه صنعت نساجی در دنیا رخ میدهد با خبر شوند. تغییرات ساختاری در ماشین آلات نساجی و به روز کردن آن ها بسیار مهم وحائز اهمیت است و حضور در این نمایشگاه ها بسیار لازم است.
در خصوص تعدد نمایشگاه های فرش در چند سال اخیر پیشنهاد میشود یک کار آماری از جانب برگزارکنندگان نمایشگاه ها انجام شود و در آخر به یک نتیجه برسند که کدام کشور موفق تر و بازدیدکننده بهتری دارد زیرا تعدد نمایشگاه ها باعث از بین رفتن جذابیت و انگیزه برای بازدیدکنندگان میشود.
صنعت نساجی، صنعت بسیار اشتغال زایی است و در جایگاه اقتصادی کشور نقش بسزایی دارد. در خصوص وضعیت نساجی کشور باید کار آماری توسط نهادهای ذی صلاح انجام شود و نقطه ضعف ها در زمینه های مختلف این صنعت شناسایی شود و برای حل آن راهکارهایی ارائه دهند. مطلب بسیار مهم دیگر کاهش تعداد دانشجویان رشته صنعت نساجی است که نکته بسیار مهمی است و میتواند تاثیر منفی در سال های آینده داشته باشد.
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…
دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…
سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوریها در صنعت پوشاک…