رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر گفت: مصرف طلای کشور از ۹۰ تن به ۴۵ تن کاهش یافته است.
به گزارش ندای انقلاب به نقل از فارس ، محمد کشتیآرای با حضور در غرفه خبرگزاری فارس در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی فارس در مورد میزان مصرف طلا افزود: مصرف طلای کشور قبلاً حدود ۹۰ تن در سال بود که اکنون با توجه به تغییر سلیقه مردم این میزان به نصف رسیده و حدود ۴۵ تن در سال است.
وی گفت: مردم دنبال سود آنی هستند و قبلاً بخشی از خرید طلا به خاطر پسانداز و سرمایهگذاری بود که این انگیزه اکنون به خرید سکه تبدیل شده، چون زودتر قابل نقد است.
رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در پاسخ به این پرسش که آیا مردم با پساندازهای اندک وارد خرید بازار طلا و سکه شوند، گفت: نمیتوان نسخه عام برای مردم ارائه کرد، چون شرایط هرکس فرق میکند و همان گونه که قرص آسپرین برای سرماخوردگیهای عام مفید است، اما برای کسی که فشار خون دارد، همین قرص مفید ضرر دارد.
کشتیآرای افزود: اگر کسانی که اطلاعات کافی دارند، وارد خرید بازار سهام شوند و در بورس سرمایهگذاری کنند، به نفع کشور است، اما اگر اطلاعات ندارند، باید با مشاوران اقتصادی و افراد قابل اعتماد مشورت کنند. بنابراین نمیتوان به همه گفت که وارد کدام بازار شوند.
وی در مورد برنامه بانک مرکزی در پیشفروش سکه طلا گفت: من هم چنین چیزی شنیدم، اما اینکه این اقدام در شرایط کنونی برای جمعآوری نقدینگی سرگردان در جامعه مفید است،یا نه به سیاستگذاری بانک مرکزی بستگی دارد و تشخیص بانک مرکزی است که سیاستهای پولی را تنظیم میکند.
رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر تأکید کرد: اهرم کنترل نقدینگی در دست بانک مرکزی است.
کشتیآرای در مورد مصرف سالانه کل طلای کشور گفت: گرچه مصرف طلا کم شده، اما آمار دقیقی در دست نیست، البته در بخش مصنوعات طلا از ۹۰ تن به ۴۵ تن کاهش یافته است.
وی گفت: قبلاً مردم برای پسانداز و پشتوانه به خرید طلا اقدام میکردند، اما اکنون به سمت خرید سکه و طلای خام و نه مصنوعات راغب شدهاند.
رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در مورد اینکه آیا پشتوانه اصلی پول ملی هنوز طلاست، گفت: پشتوانه پول هر کشور به عوامل متعدد بستگی دارد و به جز سرمایه نقدی و سپردههای ارزی و طلا جواهرات، علم و تکنولوژی، کارخانهها، راهها، پشتوانه پول و اقتصاد هر کشوری هستند که در کشور ما هم این گونه است.
کشتیآرای گفت: طلا و جواهر و معادن و کارخانهها پشتوانه اصلی پول ایران هستند.
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…