بر اساس بخشنامه جدیدی از سوی وزارت اقتصاد و دارایی اگر صادرکننده ارز خود را در زمان مقرر به واردکننده عرضه نکند از معافیت مالیاتی و معافیت مالیات بر ارزش افزوده برخوردار نمیشود.
رضی میری، رییس کنفدراسیون صادرات با بیان اینکه مشکلات در روند صادرات نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه صدور بخشنامههای جدید به مشکلات افزوده است، اظهار کرد: در حال حاضر صادرکنندگان در کما به سر میبرند.
از این پس از صادرکنندگان مالیات بر تسعیر دریافت میشود
وی با بیان اینکه قرار است مالیات بر تسعیر از صادرکنندگان گرفته شود افزود: بر این اساس مالیات مابه التفاوت افزایش نرخ ارز از صادرکنندگان دریافت میشود.
میری با بیان اینکه وزارت اقتصاد و دارایی این بخشنامه را صادر کرده است گفت: علاوه بر این موضوع مقرر شده است که اگر صادرکنندگان ارز حاصل از صادرات را ظرف مدت شش ماه برای بخشی از کالاهای صادراتی و ۱۲ ماه برای بخشی دیگر از آنها به واردکنندگان ندهند از معافیت مالیاتی برخوردار نمی شود.
رییس کنفدراسیون صادرات با تاکید بر اینکه در توافق شش بندی مقرر شده بود ارز صادراتی به دو اولویت کالایی اختصاص یابد تصریح کرد: این کار انجام نشده و واردکنندگان برای تامین ارز به صادرکننده مراجعه نکرده و تمایل به تهیه ارز از بازار آزاد دارند.
وی بیان کرد: این موضوع باعث می شود صادرکنندگان در زمان مقرر نتوانند ارز خود را به واردکننده داده و لذا شامل معافیت مالی نمیشوند.
میری با تاکید بر اینکه در مطالبه مالیات بر تسعیر، صادرکنندگان باید نرخ ارز در زمان فروش کالای خود را در اظهارنامه خود ثبت کنند گفت: زمانی که صادرکننده میخواهد امتیاز صادراتی خود را به واردکننده ارائه دهد اگر نرخ ارز افزایش یافته باشد باید ۲۵ درصد میزان افزایش به عنوان مالیات پرداخت شود.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…