بر اساس جدیدترین بخشنامه سازمان توسعه تجارت ممنوعیت پنج قلم کالای صادراتی برداشته شد و بر این اساس تعداد کالاهای صادرات ممنوع از ۲۲ قلم به ۱۷ قلم کاهش یافت.
به گزارش ایسنا، فهرست کالاهای صادرات ممنوع در سال ۱۳۹۲ به شرح زیر است: گندم، آرد گندم، شکر خام، گوشت قرمز، جو، ذرت دامی، کنجاله سویا، دانههای روغنی، کره، روغنهای خام و خوراکی، دام زنده سبک و سنگین، وتبلوی بزی، پوست خام، جوش شیرین، هیزم و زغال چوب، وینیل استات مونونر وی، ای.ام، کربنات سدیم.
بر این اساس تیرآهن، میلگرد و ورق فلزی، محصولات فلزی، پلیمری، شیمیایی، باتری، کاغذ فلوتینگ، کاغذ چاپ و تحریر و روزنامه و لاستیک از جمله کالاهایی هستند که ممنوعیت صادرات آنها برداشته شده است.
فهرست کالاهای صادرات ممنوع
همچنین در لیست دیگری فهرست کالاهای مشمول عوارض صادراتی در سال ۱۳۹۲ نیز از سوی سازمان توسعه تجارت ایران ابلاغ شده است. شرح کالاهای این فهرست عبارتند از:
سنگآهن بهم فشرده شده (کندله) با عوارض ۳۰ درصد، صرفا انواع نان با عوارض ۳۰ درصد، گندم سیاه، ارزن، سایر غلات، توفاله، کنجاله با عوارض ۴۰ درصد، یونجه و علوفه فشردهشده با عوارض ۲۰ درصد، برنج و حبوبات با عوارض ۲۰ درصد، سبوس با عوارض صددرصد، وتبولوی گاوی به ازای هر کیلوگرم ۴۲ هزار ریال، سالامبور گوسفندی با عوارض ۱۰ درصد، کنستانتره سنگآهن با عوارض ۳۰ درصد، سولفات سدیم با عوارض ۷۰ درصد، پنبه با عوارض ۵۰ درصد، سولفورمولیبدن با عوارض ۹۰ درصد، آخال کاغذ با عوارض ۱۵۰درصد، چوب به استثنای زغال قالبی تهیه شده از خاک و آخال زغال (زغال صنعتی) با عوارض ۷۰درصد، قراضه فلزات با عوارض ۸۰ درصد و ضایعات پلیمری با عوارض ۷۰ درصد.
فهرست کالاهای مشمول عوارض صادراتی
ادامه فهرست کالاهای مشمول عوارض صادراتی
به گزارش ایسنا، اوایل هفته جاری رییس گمرک در نشست مشترکی با اعضای کمیسیون صادرات و واردات اتاق بازرگانی ایران از ابلاغ دستورالعمل کاهش ممنوعیتهای صادراتی از ۲۲ قلم کالا به ۱۷ قلم کالا خبر داده بود.
همچنین در این جلسه خبر منتفی شدن تعهدنامه ارزی از صادرکنندگان نیز اعلام شد.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…