منابع خبری پاکستانی فاش کردند که دولت این کشور به علت تحریم ها قادر به تامین هزینه لازم برای اجرای پروژه خط لوله گاز ایران به پاکستان نبوده و به همین دلیل از ایران خواسته است که هزینه ادامه اجرای پروژه در خاک پاکستان را تامین کند.
به گزارش سایت خبری اتاق بازرگانی تهران به نقل از”داون”, عشاق دار, وزیر دارایی پاکستان در دیداری که در حاشیه اجلاس سالنه بانک جهانی در واشنگتن به همتای ایرانی اش, علی طیب نیا, داشته این در خواست را مطرح کرده و همچنین خواستار برچیده شدن محدودیت هایی شده است که مناسبات تجاری بهتر بین دو کشور را با مانع مواجه کرده.
به گزارش این روزنامه چاپ اسلام آباد, سفارت پاکستان در واشنگتن با انتشار بیانیه ای تصریح کرد که وزیر دارایی پاکستان همچنین از وزیر اقتصاد و دارایی ایران خواسته است بازنگری مجددی در خصوص امکان ساخت خط لوله گاز بین دو کشور در خاک پاکستان داشته باشد. وی دلیل این امر را دشواری هایی دانست که تحریم ها برای جذب کمک های مالی بین المللی برای اجرا پروژه در پاکستان به وجود آورده است.
در بیانیه سفارت پاکستان آمده است با توجه به اینکه آژانس های مالی بین المللی به علت تحریم ایران شتابزده خود را از این پروژه دور کرده اند دو طرف توافق کرده اند که گزینه مناسبی برای بر طرف کردن این مشکل پیدا کنند.
به نوشته این روزنامه انگلیسیس زبان شهید خاقان عباسی, وزیر نفت پاکستان به تازگی در نشستی مطبوعاتی گفته است که پاکستان از ایران خواسته است که برای اجرای بخش پاکستانی پروژه خط لوله گاز که تهدید های امریکا را به طرف پاکستان کشانده است دو میلیارد دلار هزینه این پروژه را تامین کند.
بر اساس این گزارش, بخشی از این پروژه که در خاک ایران قرار دارد با سرمایه گذاری ۵/۷ میلیارد دلار به پایان رسیده اما پاکستان می گوید که هزینه کافی برای احداث ۷۸۰ کیلومتر باقی مانده در خاک این کشور را ندارد.
این روزنامه به نقل از سفارت پاکستان در واشنگتن خبر داد که عشاق دار و علی طیب نیا توافق کردند که راه حل مشترکی برای حل این مشکل و دور زدن تحریم ها پیدا کنند.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…