Categories: اخبار نساجی

مهم‌ترین مشکل ما نرخ بالای سود تسهیلات بانکی است

 

مدیرعامل کارخانه پنبه داراب گفت: حمایت‌های دولت از کارخانه‌های پنبه‌پاک‌کنی باید بیشتر باشد چراکه نرخ بالای تسهیلات بانکی و کمبود نقدینگی مهم‌ترین مشکل ما است.

محمدعلی انصاری در حاشیه بازدید فرماندار، امام جمعه و جمعی از مسئولان و کشاورزان دارابی از کارخانه پنبه‌پاک‌کنی این شهرستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در داراب اظهار داشت: امسال برای خرید محصول پنبه شهرستان داراب ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات از بانک‌های صادرات و ملت دریافت کرده‌ایم که باید ۱۱ میلیارد ریال سود را در مدت شش ماه پرداخت کنیم.

وی عدم همکاری مناسب شهرداری و شورای شهر داراب در مورد تفکیک زمین کارخانه پنبه این شهرستان از صنعتی به تجاری و جابه‌جا شدن کارخانه به بیرون از شهر را از دیگر مشکلات کارخانه پنبه داراب دانست و خاطرنشان کرد: طبق قانون باید برای کارخانه‌های آلاینده در سطح شهر‌ها زمین رایگان در بیرون از شهر در نظر گرفته شود، امتیازهای آب، برق و تلفن بدون دریافت هزینه به محل جدید انتقال یابد و زمین کارخانه نیز بدون دریافت هزینه برای کمک به این مرکز تولیدی تفکیک و به فروش برسد.

مدیرعامل شرکت پنبه‌کاران داراب افزود: در سفر استاندار فارس به داراب این موضوع در جلسه شورای اداری این شهرستان مطرح و مقرر شد که شهرداری بدون دریافت هزینه این کار را انجام دهد اما تاکنون اقدام موثری در این زمینه صورت نگرفته است.

انصاری ادامه داد: این شرکت ۴ هزار و ۵۶۰ نفر عضو دارد که ۹۰ درصد کشاورزان پنبه‌کار شهرستان‌های داراب و زرین دشت را تشکیل می‌دهد و سالانه یک درصد بیشتر از بالاترین نرخ سود بانکی به سرمایه‌گذاران در این شرکت پرداخت می‌کند.

وی با بیان اینکه در ایران ۳۰ کارخانه پنبه‌پاک‌کنی وجود دارد که کارخانه داراب تاثیرگذارترین شرکت پنبه کشور است اضافه کرد: در کارخانه پنبه‌پاک‌کنی داراب برای ۱۲۰ نفر به صورت فصلی و ۳۰ نفر به صورت دائمی ایجاد اشتغال شده و در سال جاری تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ تن وش پنبه از کشاورزان خریداری کرده است.

فرماندار داراب نیز در پایان بازدید از کارخانه پنبه‌پاک‌کنی این شهرستان بر لزوم حمایت از این مرکز تولیدی تاکید کرد و گفت: باید کمک کرد تا علاوه بر اینکه چرخ این کارخانه به راحتی به گردش درآید صنایع نساجی نیز در داراب ایجاد شود.

کرامت قاسمی افزود: پنبه مانند سایر محصولات کشاورزی نیست که با یک واسطه به دست مصرف کننده برسد و باید برای جذب سرمایه‌گذار در زمینه ایجاد کارخانه نساجی، تولید محصول نهایی پنبه در داراب که مرکز تولید پنبه جنوب کشور است و ایجاد اشتغال در این شهرستان تلاش کرد.

به گزارش فارس، در این بازدید دو ساعته مسئولان جهاد کشاورزی و نماینده کشاورزان نیز امام جمعه و فرماندار داراب را همراهی کردند.

داراب با ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت پنبه و تولید سالانه ۱۴ هزار تن وش پنبه بزرگ‌ترین تولید کننده این محصول در جنوب کشور است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه دموتکس خاورمیانه در آینده پتانسیل های خود را بیشتر نشان خواهد داد(ویدیو)

شرکت فرش خاطره کویر کاشان در سال 1380 شروع به فعالیت کرده است. در حال…

2 روز ago

رونق نمایشگاه دموتکس خاورمیانه و آینده درخشان برای صنعت فرش (ویدیو)

نمایشگاه دموتکس خاورمیانه بازگشت بسیار خوبی داشته است و این نمایشگاه آینده بسیار خوبی خواهد…

2 روز ago

در نمایشگاه دموتکس دبی پرتعداد بودیم، اما تنهای تنها…

در نمایشگاه دموتکس خاورمیانه که در دبی برگزار شد طبق آمارها ۷۰ درصد  فضای نمایشگاهی…

2 روز ago

برنده اصلی نمایشگاه های فرش ماشینی برگزارکنندگان هستند نه تولید کنندگان!

مهندس روزبه مروج از کارشناسان صنعت فرش ماشینی ایران در گفتگویی با مجله کهن دیدگاه…

2 روز ago

نمایشگاه Hometex استانبول ۲۰۲۴: دنیای منسوجات خانگی

Hometex استانبول، بزرگترین گردهمایی نساجی در اروپا، ایالات متحده آمریکا، خاورمیانه و آفریقا می باشد…

3 روز ago

گرجستان می تواند به قطب تجارت نساجی در منطقه تبدیل شود

گرجستان کشوری است که سابقه زیادی در صنعت نساجی و پوشاک دارد و در سالهای…

3 روز ago