Categories: اخبار نساجی

مکزیک مشتری پتروشیمی شد

 

 

ایران ۱.۲ میلیارد دلار گاز و پتروشیمی صادر کرد

با وجود افزایش تحریم‌های بین‌المللی، ایران اردیبهشت ماه بیش از ۱.۲ میلیارد دلار محصولات گاز، پتروشیمی و پلیمری پارس جنوبی به بازارهای جهانی صادر کرده است که کشورهای همچون ژاپن، روسیه، چین، مصر، کره جنوبی و مکزیک از سرشناس‌ترین مشتریان این محصولات گازی و پتروشیمیایی بوده‌اند.
به گزارش مهر، در حال حاضر محصولات پتروشیمی و فرآورده‌های پلیمری ایران به ۶۵ کشور جهان صادر می شود و در سالجاری پس از کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی، مکزیک هم به عنوان یکی از کشورهای حوزه دریای کارائیب هم مشتری پتروشیمی ایران شده است.

بر این اساس اردیبهشت ماه سالجاری در مجموع بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار انواع محصولات پتروشیمی، پلیمر، میعانات گازی و محصولات متنوع گازی از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به عنوان هاب تولید گاز و پتروشیمی ایران در خلیج فارس به کشورهای مختلف چهارگوشه جهان صادر شده است.

آمارهای رسمی حاکی از آن است که در دومین فصل بهار سالجاری حدود ۷۲۵ هزار تن میعانات گازی تولیدی برخی از میادین گازی جنوبی کشور به ویژه فازهای پارس جنوبی به ارزش تقریبی ۶۴۳ میلیون دلار به بازارهای جهانی صادر شد.

از سوی دیگر با وجود افزایش تحریم های بین المللی بالغ بر ۱.۵ میلیون تن انواع محصولات پتروشیمی و پلیمری از منطقه ویژه پارس به بازارهای جهانی صادر شده است.

در سبد صادرات محصولات پتروشیمی و برخی از فرآورده‌های گازی صادراتی ایران از عسلویه نام محصولاتی همچون انواع پلی اتیلن سبک و سنگین، دی اتیلن گلایکول، مونو و تری اتیلن گلایکول، کود اوره، بوتان، پروپان، میعانات گازی، پارازایلین، متانول به چشم می خورد.

علاوه بر این در اردیبهشت ماه سالجاری کشورهایی همچون چین، ژاپن، امارات متحده عربی، هند، ترکیه، عراق، ‌تایوان، ‌تایلند، ‌مالزی، ‌ویتنام، افغانستان، پاکستان، ارمنستان، روسیه، موزامبیک، مصر، سوریه، ترکمنستان، تاجیکستان، اکراین، قطر، تانزانیا، فیلیپین، غنا، کنیا، آذربایجان، گرجستان، کره جنوبی و مکزیک از مهمترین مشتریان این محصولات بوده‌اند.

به گزارش مهر، اخیرا کشورهایی همچون کره جنوبی، کره شمالی و لبنان خواستار واردات برخی از محصولات نفتی و گازی از ایران شده‌اند به طوری‌که در فروردین و اردیبهشت ماه سالجاری تاکنون چندین محموله گاز مایع ایران به شرکت‌های پتروشیمی و پالایشگاه‌های کره جنوبی تحویل شده است.

از سوی دیگر مطابق با برنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی باید تا پایان سالجاری حجم صادرات پتروشیمی ایران از مرز ۱۷ میلیون تن عبور کند که در این صورت بیش از ۱۳ میلیارد دلار درآمد ارزی برای کشور به همراه خواهد داشت.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

گزارش صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آشنایی با صنعت نساجی و پوشاک…

1 روز ago

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

5 روز ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

5 روز ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

6 روز ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

6 روز ago

ریچارد آرکرایت پیشگام انقلاب صنعتی و پدر سیستم کارخانه‌های مدرن

ریچارد آرک‌رایت: پدر سیستم کارخانه های صنعتی مدرن ریچارد آرکرایت بود. او که یک مرد…

6 روز ago