Categories: اخبار نساجی

می خواهیم ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو صادر کنیم

 

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از عزم جدی این گروه برای سرمایه گذاری با هدف صادرات ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال ۹۴ خبر داد و گفت: گروه سایپا همواره صادرات را به عنوان سرلوحه فعالیت های خود قرار داده و قصد دارد با تلاش بیشتر در این حوزه خود را از لحاظ درآمد ارزی بی نیاز کند.

به گزارش سایپانیوز، سعید مدنی در مراسم تجلیل از دست اندرکاران صادرات در سایپا ضمن تاکید بر ضرورت ایجاد راهکارها و برنامه های جدید در امر صادرات به عنوان فعالیت اصلی گروه خودروسازی سایپا، اظهار داشت: صادرات برای ما تبدیل به ابزاری جهت رونق اقتصاد و اعتلای نام کشورمان در بازارهای خارجی شده است.

ضرورت برنامه ریزی برای صادرات ۲۵ درصدی محصولات تولیدی سایپا

وی واقعی شدن نرخ ارز را موجب بهبود فعالیت های صادراتی و صرفه جویی ارزی برای سایپا دانست و افزود: فضای کسب و کار در حوزه صادرات به گونه ای چشمگیر بهبود یافته و نیاز به گسترش فعالیت ها در این حوزه بیش از گذشته احساس می شود.

مدنی تصریح کرد: با ادامه روند رو به رشد فعلی در آینده نزدیک شاهد خودکفایی ارزی در سایپا و ورود این شرکت به دورانی طلایی و درخشان خواهیم بود.

وی ضمن تاکید بر ضرورت برنامه ریزی برای صادرات ۲۵ درصدی محصولات تولیدی سایپا، خاطرنشان کرد: باید با شناخت جدید از بازارهای فعلی و گشایش بازارهای جدید صادراتی، برای افزایش میزان فعلی صادرات خود تلاش کنیم.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: توسعه محصولات و تولید خودروهایی مطابق با ظرفیت بازارهای هدف باید به عنوان مهم ترین برنامه در دستور کار کلیه قسمت های درگیر در حوزه صادرات گروه خودروسازی سایپا قرار گیرد.

وی توجه به روند در حال توسعه و رو به رشد کشورهای همجوار ایران و نیاز بازار این کشورها به خودروهای تجاری را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید برای افزایش داخلی سازی خودروهای تجاری و صادرات آن ها به کشورهای همجوار برنامه ریزی کنیم.

مدنی افزود: بسترسازی و ایجاد زیرساخت های لازم، گسترش شبکه خدمات پس از فروش از بعد تامیرات و تامین قطعات یدکی، رعایت قیمت تمام شده با تاکید بر سودآوری، آموزش های نوین نیروی انسانی و استفاده از شیوه های جدید بازاریابی، ایجاد دپارتمان های تخصصی صادرات و بهره گیری از نیروی متعهد و متخصص باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، که شرکت اش در تنگنای شدید مالی قرار دارد، در خاتمه گفت: امیدواریم در مسیر رونق صادرات غیر نفتی کشورمان، همه ارگان ها و سازمان های مربوطه بیش از پیش ما را حمایت کنند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

3 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

3 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

6 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

7 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

1 هفته ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

2 هفته ago