شرکت مدیران خودرو مدعی عرضه ۲۵۰۰ دستگاه ام.وی.ام در سطح شبکه فروش این محصولات است در مقابل اما نمایندگیهای فروش این موضوع را تکذیب میکنند و نتیجه چنین تناقضاتی شاید بالا رفتن قیمت خودروهای چینی در بازار ایران است.
در شرایطی که از گوشه و کنار خبرهای مختلفی از قطع عرضه خودرو از سوی برخی از خودروسازان به گوش میرسد بازار محصولات ام.وی.ام نیز دستخوش تلاطمات قیمتی ناشی از این موضوع شده است.
در حال حاضر نمایندگیهای فروش شرکت مدیران خودرو در پاسخ به خواست مشتریان برای خرید خودرو اعلام میکنند که خودرویی به نرخهای رسمی برای عرضه وجود ندارد. به گفته مسوولان فروش ۱۰ نمایندگی فروش مختلف شرکت مدیران خودرو، عرضه محصولات ام.وی.ام از ابتدای مهرماه از سوی شرکت تولیدکننده متوقف شده است. اگرچه در هیچ یک از این نمایندگیها خودرویی به نرخ مصوب موجود نیست اما برخی از آنها خودروها را به نرخ آزاد و در مواردی تا حدود ۸ میلیون تومان گرانتر از نرخ مصوب میفروشند.
در این میان دبیر انجمن خودروسازان ایران در پاسخ به ادعای نمایندگیهای فروش مدیران خودرو مبنی بر قطع عرضه این محصولات، میگوید: با قیمتهای فعلی تولید خودرو توسط خودروسازان با ضرر و زیان همراه است به همین دلیل درخواست کردهایم قیمتها در حاشیه بازار تعیین شود تا از یک سو ضرر و زیان تولیدکنندگان کمتر شده و از سوی دیگر رانت و فساد موجود در این بازار از بین برود.
احمد نعمتبخش با بیان اینکه مدیران خودرو در مهر امسال دو هزار و ۵۰۰ دستگاه خودروی جدید در سطح نمایندگیهای فروش عرضه کرده و چهار هزار و ۶۰۴ دستگاه خودرو نیز تحویل مشتریان شده است، خاطرنشان کرد: این شرکت به دلیل اختلاف فعلی بین نرخ مصوب فروش خودرو با قیمت تمام شده تولید با نرخ ارز مبادلهای، در صورت تولید ماهانه هفت هزار و ۶۰۰ دستگاه خودرو پیشبینی شده در برنامه تولید خود با زیان ماهانه ۹۷ میلیارد تومان مواجه خواهد شد.
وی در پاسخ به اینکه چگونه در شرایطی که شما مدعی هستید در مهرماه دو هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو ام.وی.ام در شبکه فروش عرضه شده، نمایندگیهای فروش مدیران خودرو مدعیاند که در این ماه عرضهای صورت نگرفته و از آن سو بعضا خودروها را نیز گرانتر از قیمت مصوب میفروشند؟ اظهار کرد: طبق اسناد و مدارک عرضه ام.وی.ام در مهر ماه صورت گرفته است. با این حال اگر برخی از نمایندگیها خودرو را عرضه نمیکنند باید بررسی شود که علت آن چیست. علت آن یا تقاضای بالا برای محصولات است یا اینکه مواردی چون سوء استفاده از تفاوت بین نرخ رسمی و بازار خودروها وجود دارد.
در این میان در شرایطی که امکان صحتسنجی هیچ یک از این اظهارات وجود ندارد ام.وی.امهای چینی از این آشفته بازار بیشترین استفاده را میکنند. ناز این خودروها تا حدی در بازار ایران بالا گرفته که بعضی از خریداران حاضرند تا ۸ میلیون تومان بیشتر از نرخهای رسمی پرداخت کنند تا یک خودروی چینی داشته باشند. تا پیش از بروز وضعیت فعلی در صنعت قطعه و خودروی داخلی، خودروی چینی جایگاهی در بازار خودروی ایران نداشت.
نمایشگاه بینالمللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایشها…
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…