دبیرکل انجمن صنایع نساجی ایران افزود: در گذشته ۲۷۰ هزار تن ظرفیت تولید کشور بوده که در حال حاضر این میزان به ۴۰ هزار تن کاهش یافته و بالغ بر ۱۰۰ هزار تن واردات این کالاست که برای آن ۱۰ درصد تعرفه تعیین شده است. رئیس زاده خاطرنشان ساخت: در حال حاضر تعرفه ترجیحی ۵/۷ رای واردات این کالا از ازبکستان تعریف شده که با پیگیری های مستمر و لحاظ کردن ۶۰ درصد واردات و ۴۰ درصد تولیدات داخلی در تلاشیم این تعرفه را به صفر برسانیم
وی اذعان داشت: بریا اینکه بتوانیم صادرات خوبی داشته باشیم در وهله اول باید ظرفیت تولیدمان را تا حد ممکن کاهش دهیم، زیرا در دنیای امروز همه به دنبال جنس مرغوب با قیم مناسب و رقابتی هستند.
دبیرکل انجمن صنایع نساجی ایران تصریح کرد: در انجمن و با همکاری اعضا مشکلات را به صورت چکیده شناسایی و در چند بند خلاصه و به دولت دوازدهم تقدیم خواهیم کرد امیدواریم در حال مشکلات راهگشا باشد.
وی افزود: در این صنعت ما با وزرای بسیاری ارتباط تنگاتنگ داریم که از این میان با وزیر اقتصاد و دارایی به لحاظ بحث مالیات ها و گمرک، وزیر صنعت به عنوان حامی اصلی صنعت و اقتصاد کشور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزیر جهاد کشاورزی تقاضای ملاقات داشته ایم و امیدواریم در اولین فرصت این امر محقق و بتوانیم تعاملات خوبی با اعضای کابینه جدید برقرار کنیم.
وی صنعت نساجی را اشتغال زا ترین صنعت کشور برشمرد افزود: این صنعت علاوه بر پتانسیل بسیار خوبی که در زمینه اشتغال زایی داراست با کم ترین سرمایه به کارآفرین ها امکان ایجاد شغل را می دهد.
رئیس زاده خاطر نشان ساخت: در صنعت نساجی با سرمایه معادل ۴۰ میلیون می توان اشتغال ایجاد کرد و در این راستا می توان از تجربه موفق کشور انگلستان و کشورهایی نظیر کره جنوبی، ویتنام و بنگلادش بهره برد که با سرمایه گذاری و برنامه ریزی در این صنعت توانسته راه توسعه خود را در صنعت نساجی بپیماید.
وی افزود: در کشورهایی چون اندونزی، مالزی و دیگر کشورهای در حال توسعه هم این مسیر را جهت توسعه برگزیده اند.
دبیرکل انجمن صنایع نساجی ایران درخصوص نمایشگاه یادآور شد: نمایشگاه ابزار رونق تولید و توسعه صادرات هر کشور است و نمایشگاه بین المللی این امکان را فراهم می اورد تا رقبا در کنار هم حضور یافته و به تبادل تکنولوژی و دانش فنی خود و ایجاد تعاملات سازنده بپردازند.
رئیس زاده تصریح کرد: برگزاری سه نمایشگاه پوشاک، کف پوش، موکت و فرش ماشینی و صنایع وابسته و نمایشگاه بین المللی ماشین آلات، مواد اولیه، منسوجات خانگی، ماشین های گلدوزی و محصولات نساجی در راستای ایجاد بستری برای برقراری ارتباط شرکت های مختلف در راستای خرید مواد اولیه و مورد نیاز از هم بود که با تلاش و پیگیری برای سه سال متوالی این تقویم نمایشگاهی در زمام مقرر ثابت و برگزار شده است. وی افزود: نمایشگاه همچنین می تواند به عنوان محلی برای محک زدن شرکت ها از نظر توان رقابتی باشد.
دبیرکل انجمن صنایع نساجی ایران با اشاره به برگزاری نمایشگاه هایی با عناوین مشابه در سایت های نمایشگاهی دیگر اذعان داشت: درخواست ما از سازمان توسعه تجارت به عنوان متولی صدور مجوزهای نمایشگاهی ایجاد هماهنگی در برگزاری نمایشگاه ها و ایجاد نظم است، زیرا برگزاری نمایشگاه با عناوین مشابه نتیجه ای جز اتلاف سرمایه و هزینه برای تولیدکنندگان نخواهد داشت.
رئیس زاده یادآور شد: با توجه به سیاست دولت مبنی بر خصوصی سازی امیدواریم که نقش بیشتری برای تشکل ها قائل شوند و حتی در برگزاری نمایشگاه ها امر نظارت بر مجریان و شرکت های برگزارکننده را به تشکل های مرتبط با عنوان نمایشگاه واگذار کنند.
این فعال صنعت نساجی با اشاره به بازدید هیات های تجاری از این نمایشگاه اظهار داشت: تاکنون توانسته ایم هیات های تجاری را از کشورهای آلمان، چین، هندوستان، ایتالیا برای بازدید از نمایشگاه دعوت کنیم که برخی از این کشورها در غالب پاویون در این رویداد حضور دارند.
وی درخصوص تمایل مصرف کنندگان داخلی به استفاده از اجناس خارجی و برندهای خارجی اظهار داشت: حل این مشکل فرابخشی است و نیازمند اراده و عزم ملی و اطلاع رسانی نهادهایی اطلاع رسان همچون صدا و سیما در جهت تقویت حمایت از تولیدات داخل است.
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…
نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…