رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: نساجی مازندران باید از لیست خصوصی سازی خارج شود.
محمد محمدپور عمران به وضعیت اشتغال و شهرکهای صنعتی در خصوص بسته رونق اقتصادی در مازندران اشاره و اظهار کرد: از ۳۵۳ واحد صنعتی بیش از ۶۸ درصد فعال و ۳۲ درصد غیرفعال هستند که عملیات اجرایی آن در بسته رونق اقتصادی مازندران دیده شده است.
وی تصریح کرد: در مجموع ۴۷۰ میلیارد تومان تسهیلات در بسته رونق اقتصاد مازندران در نظر گرفته شده است که در مرحله نخست ۳۵۳ کارخانه برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران خاطرنشان کرد: در مرحله دوم پس از احیای ۳۵۳ کارخانه، ۲۵۰ واحد کوچک، ۳۰ واحد متوسط و ۶۰ طرح بیش از ۶۰ درصد را در بسته رونق اقتصادی قرار دادیم تا ۳۵۰ کارخانه دیگر در این مرحله نیز در دستور کار قرار گیرند.
محمدپور گفت: درباره ۱۰۰ واحد تولیدی صنعتی که کمتر از یک میلیارد تومان بدهی معوق بانکی دارند قانون امحای یک ساله را اجرا میکنیم.
وی با اشاره به تخصیص مبلغ ۲ میلیارد دلاری از منابع صندوق توسعه ملی در کنار بودجه دولتی و منابع بانکها افزود: این مبلغ برای صادر کنندگان آماده دریافت است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از پروازهای خارجی به آستاراخان و خط منظم کشتیرانی در بندر امیرآباد و نوشهر برای صادرات خبر داد و گفت: ۲ میلیارد دلار برای واحدهای بزرگ به منظور خرید مواد اولیه و معرفی به بانک مرکزی برای دریافت سرمایهگذاران تخصیص داده شده است.
محمدپور با بیان اینکه در سال اقدام و عمل محموله لبنیات به روسیه صادر کردیم، خاطرنشان کرد: در مورد وضعیت نساجیهای قائم شهر نیازمند یک فعالیت و اراده استانی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۱۵۷ میلیارد ریال به بازنشتگان پرداخت شده است، گفت: مسئله جدید ساختار و فک پلمپ دستگاه های بروز اروپایی خریداری شده است و سوله با اندک سرمایه گذاری به چرخه تولید میرسد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران اظهار کرد: از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار بهره برداری از ماشین آلات باید ۸ میلیارد تومان تزریق صورت گیرد که اصل این پول آماده تزریق است اما مشکلاتی مانند معوقات بانکی مانع است که با کمک وزارت صنعت و معدن و بانک ملی اجرایی خواهد شد.
محمدپور افزود: ۲۳۰ نفر در حال حاضر در مجموعه نساجی مازندران در حال تولید هستند که افزایش حاشیه سود مجموعه نساجی در راه اندازی ماشین الات رنگرزی و چاپ محسوب میشود که هم اکنون ۴۵ واحد نساجی استان فاقد این دستگاه ها است.
وی دلیل اصلی وضعیت نساجی را قرار گرفتن در لیست خصوصی سازی دانست و با بیان اینکه با وضعیت فعلی هیچ دستگاهی تا زمان واگذاری سرمایه گذاری نمیکند، خاطرنشان کرد: نساجی مازندران باید از لیست خصوصی سازی خارج شود و در غیر این صورت سرمایه گذاری که از هر لحاظی توانمند باشد باید در این رابطه مسئولیت را بپذیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: به کمک سازمان گسترش و نوسازی با توجه به دستور وزیر و طرح ارائه شده در چند مرحله به صورت استثنایی کمکهایی دریافت شده و به تداوم این روند امیدوار هستیم.
پور عمران در خصوص واگذاری زمین نساجی مازندران نیز اظهار کرد: شهر قائم شهر باید از منافع خودش به نفع کارخانه نساجی چشمپوشی کند.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…