قائم مقام وزیر نیرو در نشست مشترک با نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت بر حل مشکل بدهی آب و برق صنایع و مدیریت مصرف درتابستان امسال تاکید کرد.در نشست مشترکی با حضور نمایندگان وزارتخانه های نیرو و صنعت، معدن و تجارت، مسائل و مشکلات مربوط به صنایع در حوزه آب و برق مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
قائم مقام وزیر نیرو اظهار داشت: این دو وزارتخانه باید بر سر حل مشکلات میان خود به یک تفاهم دو طرفه رسیده و تمام مسائل را حل کنند تا مسئله غیرشفافی میان آنها وجود نداشته باشد.
ذبیحی با اشاره به حرکت کشور به سمت واقعی شدن قیمت برق، گفت: حل مشکل بدهی های صنایع به وزارت نیرو، ساخت ۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه بزرگ و پراکنده از سوی وزارت نیرو مختص صنایع، توجه بیشتر به تولید پراکنده، تامین برق شهرک های صنعتی، تعیین جدول زمان بندی برای مدیریت مصرف در پیک مصرف؛ از موضوعات بسیار مهم و قابل حل میان این دو وزارتخانه است.
وی بر لزوم تامین آب صنعت، حل مشکل بدهی کارخانه های کشت نیشکر، بحث تصفیه پساب ها برای صنایع، تعیین حق النظاره ها، حل مشکل افزایش قیمت تجهیزات صنعت آب و برق و استفاده از تسهیلات صندوق توسعه تاکید کرد و گفت: گروهی ۴ نفره از مدیران هر وزارتخانه مامور خواهند شد تا ظرف دو هفته به این مشکلات رسیدگی کنند.
محمد بهزاد معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی هم با اشاره به نزدیک شدن به فصل تابستان و افزایش ۱۰ تا ۱۲ درصدی مصرف برق در ۵۰ روز ابتدایی این فصل، از صنایع خواست تا با مدیریت جدی در مصرف برق، برای کاهش مصرف در پیک تلاش کنند.
محمدرضا عطارزاده معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا نیز با تاکید بر لزوم حل مشکل آب بهای کشت و صنعت و شهرک های صنعتی، گفت: صنایع آب بر نباید در استان هایی که با کمبود آب مواجه هستند، توسعه یابد.
وی با درخواست صرفه جویی از صاحبان صنایع در کنترل مصرف آب، اظهار داشت: کنترل پساب برای عدم ورود به آبخوان ها و سامانه های صنعتی و انتقال اطلاعات تصفیه خانه های فاضلاب به شرکت آب و فاضلاب کشور از درخواست های مهم بخش آب از صاحبان صنایع است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…