نشست هم اندیشی نمایشگاه بین المللی فرش و کفپوش استانبول در روز سوم در هتل wow برگزار شد و غرفه گذاران به تبادل نظرات در مورد شرکت در نمایشگاههای فرش و کفپوش پرداختند.
این نشست با همت و حمایت مالی شرکت معتمدتکس برگزار شد. جناب آقای مهندس معتمدی در بخش معرفی شرکت معتمدتکس و شرکت ترکیه ای آنماک ضمن اشاره به همکاری نزدیک با شرکتهای فرش ماشینی و ریسندگی در ایران از قالی سلیمان به عنوان یکی از مهمترین مشتری این شرکت یاد کرد و ادامه داد: هدف ما در معتمدتکس تجربه حس خوب خرید برای مشتریان است. ما فقط تامین قطعات نمیکنیم بلکه بعد از خرید نیز خدمات پس از فروش ۲۴ ساعته داریم.
در ابتدای جلسه یکی از اهداف این نشست نظر سنجی از شرکت ها در مورد حضور در نمایشگاه دموتکس دبی و یا نمایشگاه فرش ماشینی قاضی آنتپ اعلام شد اما به دلیل محدودیت زمان و درد دل های زیاد تولیدکنندگان و غرفه گذاران این امر محقق نشد و به زمان دیگری موکول شد…
جناب آقای پور ابراهیمی در بخش هایی از صحبت های خود به مقایسه نمایشگاه فرش ماشینی تهران با نمایشگاه های استانبول و دموتکس پرداخت و گفت: نمایشگاه دموتکس دبی با وجود اعلام نرخ بالا ۵۰۰ یورو نمایشگاه استانبول با قیمت حدودی ۲۲۰ یورو برای هر متر مربع از نظر فایده و آورده و سرویس هایی که دریافت میکنیم از نمایشگاه فرش ماشینی تهران خودمان ارزان تر هستند.
ایشان خطاب به غرفه گذاران ایرانی ادامه داد: ما در نمایشگاه های تهران برای خدمات صفر و نمایشگاهی بدون بازدیدکنندگان خارجی هزینه می کنیم که هیچ آورده صادراتی ندارند.
آقای پور ابراهیمی با نگاهی رئالیستی به این جریان گفت: متاسفانه ما همواره در جلسات از بایدها و نبایدها صحبت می کنیم غافل از اینکه واقعیت ها مهم هستند.
ما در ایران هیچ چشم اندازی برای یک نمایشگاه بومی بین المللی نداریم و ۵۰ سال دیگر هم زیر ساخت های لازم برای نمایشگاه های بین المللی خوب را نخواهیم داشت. ما محکوم به حضور در نمایشگاه هایی سطح بالا در کشورهای ترکیه، دبی و حتی آلمان هستیم.
در پنل جلسه هم اندیشی استانبول آقایان تولایی، دیانت و فرهی و دکتر دیاری حضور داشتند و پاسخگوی ابهامات و سوالات بودند.
علی فرهی: عقیده شخصی من این است که نمایشگاه استانبول بسیار بهتر از نمایشگاه هانوفر است. استانبول بسیار بهتر از نمایشگاه هانوفر است.
نمایشگاه استانبول در دوره اول ایرادات زیادی دارد و در موارد زیادی با تویاپ و انجمن های ترکیه اختلاف نظر داریم اما با همه اینها استانبول را بسیار بهتر از دموتکس هانوفر ارزیابی میکنم…
آقایی تولایی با اشاره به اینکه انتظارات شرکت های ایرانی در نمایشگاه استانبول برآورده نشده است با نگاهی منطقی و عمیق به این موضوع گفت: در این دوره تجربه کم برگزار کنندگان باعث ایجاد اشکالاتی شد اما ما دوست نداریم تصمیمات احساسی را جایگزین منطق کنیم. باید صبر کنیم و با دیدن دستاوردهای این نمایشگاه برای ایرانی ها بعد از نمایشگاه به جمع بندی برسیم.
شرکت قالی سلیمان و آقای منزوی زاده به عنوان حامیان اصلی دموتکس دبی در جلسه حاضر بودند.این شرکت که حضور خود در دموتکس دبی را نیز تقریبا قطعی کرده در این جلسه سعی در ترغیب شرکت های ایرانی به حضور در دبی داشت و در چند مورد به صورت علنی این موضوع را مطرح کرد.
نکته جالب اینکه در پایان جلسه به رغم اینکه حضور در دموتکس قاضی آنتپ و یا دبی مورد بررسی قطعی قرار نگرفت و به رای گذاشته نشد آقایی منزوی زاده از موافقان حضور در دموتکس دبی خواست تا با دست زدن و تشویق تایید خود را نشان دهند اما این تلاش هم چیزی را مشخص نکرد.
در حاشیه نشست هم اندیشی نمایشگاه فرش ماشینی استانبول که به میزبانی شرکت معتمدتکس در هتل ۵ ستاره واو در نمایشگاه برگزار شد آقای دیانت ضمن انتقاد از نمایشگاه استانبول گفت: این نمایشگاه از دید ما ایرادات زیادی دارد و به نظر ما نمی تواند انتظارات را برآورده کند. اما باید منتظر بمانیم تا در برگشت به کاشان به نتیجه گیری و جمع بندی برسیم.
آقای بکتاش از شرکت فرش زرینه در مورد نمایشگاه به طور متوسط ۴،۵ میلیارد هزینه می کنیم و اگر چهار نمایشگاه در سال شرکت کنیم بیش از ۲۰میلیارد تومان هزینه نمایشگاهی داریم بدون هیچ کمک و حمایت دولت!
خیلی از دوستان اعلام کردند شرکتهای فرش ماشینی ترکیه دارند با دموتکس می جنگند. چرا ما آنقدر قدرتمند نیستیم که بتوانیم با نمایشگاه ها بجنگیم و حقوق خود را مطالبه کنیم؟
علی فرهی در جلسه هم اندیشی نمایشگاه فرش استانبول که با حمایت مالی شرکت معتمد تکس در شهر استانبول برگزار شد: اختلاف شرکت های ترکیه ای با دموتکس دبی، قاضی آنتپ و استانبول شده که هزینه های نمایشگاهی ما را به شدت افزایش میدهد. شاید در همه این رویدادها شرکت کنند و مابقی شرکت ها چنین توان مالی و عملیاتی ندارند…
آقای منزوی زاده از شرکت قالی سلیمان ضمن انتقاد شدید از عملکرد اتحادیه فرش ماشینی و اتاق بازرگانی کاشان عدم اتحاد در بین تولیدکنندگان ایرانی را عامل ضعف ایران در پاویون های خارجی دانست و خطاب به رئیس فراکسیون تجارت خارجی مجلس شورای اسلامی که در جلسه حاضر بود گفت: باید یک اتحادیه متحد و هماهنگ داشته باشیم که بتواند با قدرت چانه زنی بالا در نمایشگاه های مختلف بهترین شرایط را برای پاویون ایران فراهم کنند. تمام مشکلات ما به دلیل بی کفایتی مدیران دولتی است.
آقای منزوی زاده در حاشیه نشست هم اندیشی نمایشگاه فرش ماشینی استانبول که با حمایت مالی شرکت معتمدتکس در هتل پنج ستاره واو استانبول برگزار شد. گفت: متاسفانه حرف ما تولیدکنندگان برای مسئولین خودمان در ایران هم ارزشی ندارد.
در رابطه با زمان و ساعت نمایشگاه فرش ماشینی تهران شخصا از فرماندار تهران نامه و دستور مستعد گرفتیم اما این نامه در طی مراحل کاری ابطال شد و ساعت کاری نمایشگاه به دلیل ترافیک تا ۳ اعلام شد در حالی که ساعاتی بعد در همان محل برنامه کنسرت داشتند!!! و ساعات بسیار بد نمایشگاه تهران باعث نارضایتی شدید و عدم بهره برداری درست شد.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…