از یک سو برخی متولیان صنفی براین باورند که ادغام واحدهای صنفی به نفع نظام توزیع خواهد بود و عده دیگری نیز میگویند که این طرح از سوی مهندس نعمتزاده اقدامی غیراصولی است. حال، در این باره متولیان صنف فرش از جمله افرادی هستند که درباره ادغام واحدهای صنفی دل پری دارند. آنها میگویند: وزیر صنعت در ابتدای دوران ریاست خود قولهایی را مبنی بر بهبود روند فعالیت صنعت فرش داده و اما امروز خلاف وعدههایش عمل کرده است. دراین راستا؛ فروغ اسماعیلی کارشناس فرش از پیش خور شدن ۱۰ میلیارد تومان برای احیای صنعت فرش توسط یکی از تعاونیهای فرش روستایی خبر داد…
زمانیکه مهندس نعمتزاده در جمع بهارستانی نشینان رفت از برنامههای خود در بخش فرش صحبت به میان آورد؛ عمو و پدر بزرگ آقای نعمتزاده تاجر فرش بودند و با در نظر گرفتن این نکته انتظار متولیان تشکلی فرش این بود که وی نیز به عنوان سکاندار بخش صنعت و تجارت کار تخصصی خود را ارائه دهند؛ این نوع انتظارها درحالی مطرح میشود که آقای وزیر برخلاف صحبتهای خود اقدامات لازم را برای فرشبافان به عمل آورده است. درواقع، وزیر صنعت به جای اینکه به قشر فرشبافان اهمیتی بدهد متاسفانه با پیادهسازی اقدامات غیرکارشناسی شده درصدد نابود کردن این نوع نهادهای مردمی است…
دراین بازه زمانی مهمترین راهکار به دولتمردان این است که تشکلهای صنفی بخش فرش را اعم از فرش فروشان، بافندگان کلی فروشان و جزئی فروشان فرش تبدیل به یک اتحادیه نیرومند، قوی و منسجم کنند؛ در غیر این صورت ما شاهد از بین رفتن این صنعت خواهیم بود و با عدم اهمیت به این صنعت رقبای دیگر کشورها نیز این امتیاز را از ما خواهند گرفت. البته ناگفته نماند که ما به عنوان متولیان صنفی راهکارهای لازم را به وزیر صنعت در قالب نامهیی ارائه دادهایم اما متاسفانه تا به امروز هیچ جوابی نگرفتهایم… دولت یازدهم هم نسبت به صنعت فرش بیاعتنا است و هیچ تصمیم قاطعانهیی را درباره احیای بازارها درنظر ندارد…
سال گذشته از سوی مجلس ۱۰میلیارد تومان پول بلاعوض به اتحادیه تعاونیهای فرش دست باف روستایی برای گسترش صنعت فرش اعطا شد. گزارش عملکردی درباره این موضوع وجود ندارد. به عبارت دیگر؛ در این زمینه مدیرعامل تعاونی فرش دست باف روستایی پاسخ گو نیستند. حتی این پرونده تا وزارت اطلاعات نیز ارجاع داده شده اما وی به دلیل برخی لابیها هنوز در این زمینه به متولیان امر پاسخ گو نبوده. وی چندین بار گفته است که پول مورد نظر را خرج تعاونی فرش کرده اما متاسفانه و طبق شواهد هیچ اسنادی در این زمینه وجود ندارد و گفتههای وی نیز سوری است. حال سوال این است که چرا مجلس بدون نظرات مرکز ملی فرش چنین مبلغی را به چنین شخصی اعطا کرده و اکنون نیز هیچ سوالی درباره عملکرد وی انجام نمیشود؟
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…
نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…
فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزهها عبارتند…
صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامینکننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…