نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه
نمایشگاه İstanbul Fashion Connection هفده الی نوزده مرداد۱۴۰۳ میزبان متخصصان، طراحان، تولیدکنندگان، خریداران و طرفداران برندهای معتبر پوشاک در مرکز نمایشگاهی استانبول (IFM) بود.
در کنار نمایشگاه، رویدادهای جنبی، کارگاههای آموزشی،فوتواستودیو، رپرتاژ، آتلیه مد، پنلها و سمینارها و فضاهای مساعد برای شبکهسازی پیشبینی شده بود.
افراز و اجرای دو زون نمایشگاهی با معماری متفاوت، معناگرا و جالب توجه ذیل عناوین: Reshaping the Future و Trend Area محلی برای عرضه ایدههای خلاقانه و نوآورانه فراهم آورده بود.
آکادمی مد استانبول (İMA) با شناسایی استعدادهای جوان و ترکیب هنر، خلاقیت، مهندسی و تجارت، ضمن تربیت مستمر نیروی حرفهای، به رفع نیاز بازار پرداخته و در کانون عرضه و تقاضای بازار مد و فشن ایفای نقش داشته و دارد.
توجه به جنبههای نوآورانه صنعت پوشاک، مد و فشن (مانند: استفاده از ترکیبات و مواد جدید در البسه، سنجش و رصد دقیق روندهای تولید و مصرف پوشاک، همآفرینی محصول جدید با مشتری ضمن اجرای فرآیند تحقیق و توسعه (R&D)، اشاعه و ترویج تولید چابک (Agile Production)، توسعه تولید ناب (Lean Production)، توجه اکید به زیستارگرایی، ترویج و توسعه استفاده از مواد ارگانیک و نانو مواد، استفاده بهرهورانه از مواد دورریز و بازیافتی، توجه به اخلاق حرفهای و مسئولیت اجتماعی، ملاحظات جهانی و توجه به مقوله چندفرهنگی در طراحی لباس و …) از آموزههای این رویداد بود.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…